Jump to content
FAS Goran

mirza2811

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About mirza2811

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    BIH
  1. Ja ipak mislim da je do nosaca, u pon imam zakazano kod majstora pa cemo vidit. Ispod je video , kako se motor "napinje" https://streamable.com/z3nadu
  2. Jest i ja sam mislio na plivajuci. Medjutim , nemam kuckanja na leru i cangrljanja. Obicni dizel zvuk i nista vise. Prije godinu sam mjenjo mjenjac, i kad je majstor skido provjerio je plivajuci i reko je da je u extra stanju. Od tad sam preso 10k km od toga 90% autoput. Kad ga palim udari negdje iz sredine motora, nekako odma izmedju instrument table/radia i motora.
  3. pozdrav momci zadnji vrijeme kad palim auto se strese isto tako i kad gasim. Kad vozim 80km/h i pustim gas i opet ga dodam tacno osjetim "zapinjanje" motora. Na leru mi treska auto, ne konstanto al svakih 5-10 sekundi tresne i mirno radi. Kad kocim i ubrzajem cujem kuckanje negdje oko motora, sredine motora, reko bi izmedju kabine i motora. Zvuk kuckanja pri kocenju je isti kao na videu. U pitanju Alfa 159 1.9jtdm https://www.youtube.com/watch?v=6aYCdfUiQwY&ab_channel=ScottAlston
  4. Fiat Bravo 1.4 12v '98 dok je hladan upali normalno. Cim digne radnu temperaturu ugasi se sam i nakon toga nece da upali. Samo vergla.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...