Jump to content
FAS Goran

Zoran Čolaković

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About Zoran Čolaković

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Location
    Valjevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Levi je naručen iz APsporta i plaćen je 6800 al ne znam koji je. Ovaj desni sam neki dan uzeo on je oko 11000 i on je akronov 100 %
  2. Za lijevi ne znam koji je, a desni znam 100 %. Jer sam levi zamenio pre 6 meseci a desni pre neki dan, i onda kad je zamenjen nije bilo nikakve razlike.
  3. Taj ispod akumulatora je vec zamenjen, i stavljen nov (veci modifikovani) - placen oko 7000 i opet promena nema.
  4. Okey to što lupi (cimne se motor), kad auto gasim to je do donjih nosaca. Ali ne bi trebao da ima vibracije u kabini i volanu zbog njih ovoliko koliko ja imam,s obzirom da su gornja dva nova.
  5. Nelupa ništa sve radi perfektno. Jedino se motor cimne jako ponekad kad ja ugasim auto. Kao da se cimne nepred nazad. Vibracije su tu stalno samo nekad manje nekad više, nema pravila. Nisam zamenio onaj donji nosač možda je do njega a možda se ispostavi da i nije do ova dva gornja sve isto osim što sam bacio18000 dinara za njih dva. Koliko on uopšte ima nosača., i šta mu je nosač menjača kad ga nigde nevidim??? Nelupa ništa sve radi perfektno. Jedino se motor cimne jako ponekad kad ja ugasim auto. Kao da se cimne nepred nazad. Vibracije su tu stalno samo nekad manje nekad više, nema pravila. Nisam zamenio onaj donji nosač možda je do njega a možda se ispostavi da i nije do ova dva gornja sve isto osim što sam bacio18000 dinara za njih dva. Koliko on uopšte ima nosača., i šta mu je nosač menjača kad ga nigde nevidim??? Jedino da kupim ponovo nove nosače od nekog drugog proizvođača!!! Jedino da onda ponovo kupim nosače od drugog proizvođača.Znaš li koliko on ima donjih nosača i gde mu je nosač menjača
  6. Nelupa ništa sve radi perfektno. Jedino se motor cimne jako ponekad kad ja ugasim auto. Kao da se cimne nepred nazad. Vibracije su tu stalno samo nekad manje nekad više, nema pravila. Nisam zamenio onaj donji nosač možda je do njega a možda se ispostavi da i nije kao do ova dva gornja sve isto osim što sam bacio18000 dinara za njih dva. Koliko on uopšte ima nosača., i šta mu je nosač menjača kad ga nigde nevidim???
  7. Akron, ali ni stari nisu bili loši. Ajde onaj ispod akumulatora je bio načet. Ali onaj veliki desni ispravan potpuno. Al sam ga ipak zameno. Ispod akumulatora je stavljen modifikovani, veći od onog fabričkog. Al bukvalno sve isto, trese na leru pa trese!
  8. Na stilu 1,9 jtd zamenjena oba prednja nosača motora, pregledane remenice, na dijagnostici obrtaji 850 na leru i nema grešaka. Motor gledano s'polja ne trese mnogo kao i svaki dizel, al u kabini i dalje iste vibracije svuda. Sve se treska, volan, ručica menjača, retrivizor, bukvalno sve. Od vibracije imaš čak i neprijatan osećaj u ušima, čim malo daš gas 900 obrtaja i više nestaje. U vožnji se nitšta ne oseća. Ponekad kad se gasi motor čudno se zatrese motor i kao da lupi. Šta li može još da bude?Nisam menjao donje nosače.
  9. To i hoću da uradim. Al znači da mu se može preko kompa dići broj obrtaja!
  10. Nosače je pregledao majstor, a obrtaji su na kazaljci nisu na dijagnostici. Auto je 2005o god. Ja vibracije imam samo na leru čim dignem na 850 prestaju,i nekako je kao prigušen na leru kao da mu je neko namerno spustio ler. Zimus dok je hladan OK čim malo figne temperaturu vibrira ne mnogo al dovoljno da iritira.
  11. Fiat stio 1,9 jrd. Ima mali broj obrtaja malo iznad 750 i prenosi vibracije na volan. Samo malo spustim nogu na gas on podigne kazaljku na oko 900 otaja sve mirno nije ni bučan. Nosači motora nisu. Zamajac nije. Vuce extra, radi perfektno znači nisu ni dizne. Čuo sam za neki repair gde se preko EKUa promene parametri za ler gas. Da mu nije neka elektronika ler gasa?
  12. Da gornje leve strane sa one strane gde je prelivni sud. Koliko sam shvstio iz tvog teksta ti nemšp problem sa ozračivanjem tebi negde gubi tečnost. E sad to može biti na semeringu pumpe, na bilo kojoj šelni, na hladnjaku, na hladnjaku kabine... Moras sve dobro propratiti mora da se vidi tu gde pušta. Može biti loš čep na posudi za tečnost. Imam i ja problem sa stilom 1,9 jtd. Ima mali broj obrtaja na leru, trese volan i prenosi vibraciju na celi auto. Nosači motora nisu, zamajac nije. Auto perfektno vuče i radi znači nisu ni dizne. Samo malo mu dam gas na kazaljci oko 900 obrtaja miran totalno nije ni bučan. Inače na leru ima jedva preko 750 obrtaja što je malo. Kako da mu dignem ortaje? Čuo sam da može da se radi neki repair i preko EKUa mu poveća parametre za ler gas.
  13. To ti je mali čep na vhu hladnjaka, na njemu ozračavaš hladnjak.
  14. Sad sam gledao gornja tacka isparivaca je ispod prelivnog suda. Ja ipak mislim da ono parcence plastike sto je upalo pravi dzumbus a ne mozemo da ga nadjemo ili je produvao na glavi. Da mu mozda tecnost ne pravi problem, ali nisam ja dirao jedino sam dosipao rastvor 50% g12 dok je izbacivao na cep. Do pre nekoliko dana palio je ventiator odmah iznad radne sad je pomerio za dve crte vise

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...