Jump to content
FAS Goran

Salahuddin

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Salahuddin

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Poštovani, vozim Cromu 1.9 mjet 16v, 2006. godiste, oko godinu i po dana. Za to vreme, dva puta mi se desilo da, kada upalim auto, pocne da se trese i krči kao mlin (ne znam kako bih drugacije opisao zvuk). Medjutim, kako ga odmah ugasim i ponovo zaverglam, nastavi da radi (i ide) potpuno normalno, kao da se nista nije desilo. Zna li neko sta moze biti u pitanju, hvala?
  2. Kupio sam Cromu 2007. godiste, koja ima polomljenu masku hladnjaka, tj. polomljenu gornju srebrnu lajsnu, koja je deo haube. Gde mi preporucujete da to zamenim, po mogucstvu u Zemunu i okolini? P.S. Video sam vise Croma sa pukotinom na tom mestu, u cemu je stvar? Lupanju haubom?
  3. Izvinite, moja greska, pali rear window safety fault, a ne child lock fault, video sam da se to resava otvaranjem, pa zatvaranjem prozora.
  4. Pozdrav svima, nov sam na forumu i nedavno sam kupio Cromu 1.9 multijet (150ks). Elem, sistem pali lampicu za generic fault i pise da child lock ne radi, a zapravo radi... Moze li neko da mi preporuvi dobrog elektricara, po mogucstvu u Zemunu, NBG, Batajnici.... Znam da tema o elektricarima vec postoji, ali u njoj nije dugo pisano, ne znam koliko je relevantna trenutno. Hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...