Jump to content
FAS Goran

Milan Z

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Milan Z

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gde se kupuju ti ventili i ostali delovi na glavi? Koliko to kosta? Koliko majstori naplate ruke za tako nesto?
  2. Upalio sam auto i radio je u leru 1 minut i odjednom je poceo da lupa i ugasio sam ga odmah, nisam bio siguran sta se desilo pa sam zaverglao opet da pokusam da upalim i culo se samo lupanje pa sam prestao. Majstor je pogledao auto i kaze da je pukla remenica na alternatoru (koju sam zamenio prosle godine novom) i pokidala PK kais koji je uleteo u zupcasti koji je prezubio. Da li mogu klipovi da se ostete ili je samo glava nastradala? Koliko moze da me kosta popravka i obrada te glave i ventila? Svuda trazim bilo kakve podatke ali izgleda da niko ne radi generalnu na JTD-u Brinem se da me ne odere neki majstor jer ne znam sta se sve menja i koliko to kosta. Kada sam se raspitao po gradu traze mi po 600e bez gledanja u motor. Pozdrav!!
  3. Auto cu kad slikam i malo opsirnije ga opisem Ali sam predstavio jednu neresivu enigmu za sve majstore koju imam ovih dana u nadi da se neko susreo sa time i pomogne mi
  4. Imam auto vec skoro 3 godine,u pocetku mi nije smetalo jer sam retko vozio preko zime auto ali sada moram svakog dana na posao. U pitanju je Fiat Stilo 1.9 JTD. Problem je mlako duvanje vazduha u kabini, a nekad duva cak i hladan sve vreme. Obisao sam sve majstore u gradu i retko ko hoce da radi taj problem. Kada sam nasao jednog koji radi to pocela je provera. Klapne su ispravne, mali hladnjak je ispran i dobar je protok, oba creva su topla, pa onda jedno toplo a drugo hladno, pa obrnuto, mada sam cuo da termostat zatvara protok da bi odrzao radnu temperaturu. Kazu da je termostat ispravan jer odrzava radnu temperaturu non stop i merena je temperatura u posudi za vodu. Sve je na pogled ispravno ali grejanja i dalje nema. Nude mi sad da zamenim mali hladnjak i traze za ruke 12 000 din, ali misle da je ispravan jer je protok dobar. Pa sumnjaju i na termostat da je ostao otvoren i laze za radnu temperaturu ali i on deluje ispravan i on je 4200 din i ruke 2000din za zamenu. Sta vi mislite da je problem? Brine me da ne dam tolike pare za zamenu bilo cega i menjam ispravan deo,posebno za mali hladnjak cija zamena i preskupa. Pozdrav svima
  5. Pozdrav svima,ja sam Milan iz Smedereva,vec duze vreme pratim ovaj forum zbog resavanja problema na svom mezimcu. Inace vozim Fiat Stilo 1.9 JTD.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...