Jump to content
FAS Euroauto Goran

etibor

Members
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by etibor


 1. Isti problem sam imao pre 3 godine (auto 2013), zamenjena oba kedera na prednjim prozorima u garanciji. Na vozačevoj strani sam morao sam da umetnem parčence gume u "v" izraz gume u samom gornjem prednjem ćošku vrata, pošto stručnjaci nisu umeli da nameste. I tada je prestalo da curi...

  Ima negde na forumu, pisao sam o tome...

   

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk

   

   

   

   


 2. Neverovatno...

  17 decembra 2016 kupljen.

  Posle 42 meseca, tj. 2 meseca posle isteka garancije crko Exide premium. Kupljen nov isti takav. Pa neka izdrži opet 40 meseci.

   

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk

   

   

   

   


 3. Slažem se sa vama.

  Dete ima skoro 3 godine i 12 kg, tako da je još malo za to "booster sedište". Verovatno ću tražiti neko sedište bez isofixa odnosno sa isofix-om koji neću koristiti kada sedište stoji na toj poziciji.

   

  Sent from my Mi 9T using Tapatalk

   

   

   

   


 4. @Dale @Tulivoje

   

  Sedište mi trenutno stoji iza vozača, ali pošto moram da kupim još jedno (za drugo dete) probao sam da stavim ovo sa isofix-om i vidim da to nije moguće. Kopča ne može da se mrdne ona je fiksirana u sedište i direktno na pod automobila, nema ni sajlu ni kajš...

  Isofix služi ne samo da ne bi vezivao sedište kad dete nije u njemu, nego da težina sedišta ne pritiska dete prilikom kočenja, tj. da bude fiksirano za karoseriju vozila a ne da "lebdi" u njemu... Sedište ima oko 7 kg, zamisli kolika je to sila koja pritisne dete na kajševe prilikom sudara, ako nije vezano isofixom.

  Ali si u pravu, može da se koristi i bez isofixa.

   

   


 5. Pitanje za vlasnike 500L, kako i da li uspevate da stavite isofix sedište iza suvozača? Ja imam Britax Römer kidfix II XP SICT sa isofix-om, nema šanse da se namontira, tj. ima ali ne može pojas da se zakopča pošto sedište leži preko "kopčalice", da li sam ja lud, ili su stručnjaci tako dizajnirali auto?

   


   


 6. Samo radni sati tj. ruke preko 11000 i plus PDV. Pa cene su evropske, nema šta...

   

  On 6/8/2019 at 3:02 PM, VladaG9 said:
  Meni su u ovlascenom za diskove i plocice i zamena poslali predračun na 42 000 din default_huh.png isto Bogunovic. Mnogo... 

  To ja uradim sam, sigurno mnogo pedantnije od njih... I pritom kupim ATE diskove i pločice...

  P.S. stvarno kidaju sa cenama...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...