Jump to content
FAS Goran

Marea19

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Marea19

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdtav svima imam jedno pitanje vozim fiat mareu na netu sam nasao led sijalicuza zmigavac u narandzastoj boji pa sam narucio dve i stavio ih u grlo nazad i napred ali mi ubrzano radi kao kad crkne sijalica a one rade pa dali neko zna do cega brzo radi dali treba rele da menjam ili sta da uradim da bi mi radilo normalno?
  2. Pozdrav. Pitanje za morimoto projektor hteo bih da ugradim u mareine farove sa socivom imam jedan par farova viska i imam ksenone a nabavio bi i projektore. Koliko je komplikovano ih ugraditi dali mora da se prepravlja puno , dali je neko radio na marei to?
  3. Evo postavio sam slike prva slika je lampa mareina na stubu zadnjih vrata sa konektorom vide se tri zice a druga i treca slika je plafonjera od stila sa konektorom. Dali neko sad po ovim slikama moze da kaze koju zicu na koju da spojim da bi mi sijala plafonjera od stila?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...