Jump to content
FAS Goran

Magic10

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Magic10

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Juce sam zamenio senzor temperature vazduha pa cu da vidim kakva ce sad potrosnja da bude. Mislim da moram da menjam i termostat jer u voznji temperatuta nikad ne dolazi na radnu temperaturu, stoji negde na 70-75 stepeni. Da li moze i to da bude uzrok velike potrosnje?
  2. Pali mi onu lampicu u obliku dizne ali povremeno.Danas sam mu radio diagnostiku i pokazalo je senzor vazduha. Sondu je pokazalo jednom kad je majstor obrisao nije se vise pojavljivala greska za sondu a za senzor se odmah pojavilo.
  3. Zdravo svima. Imam problem sa velikom potrosnjom goriva. Pre par dana sam zamenio step motor, sa starim se auto gasio a sa novim radi malo lepse ali opet nista posebno medjutim mogu da primetim da mi se od tad potrosnja povecala nenormalmo. Sa 1500 dinara malo vise od 10 litara presao sam oko 70 kilometara i mislim da je to mnogo velika potrosnja. U pitanju je Fiat Bravo 1.6 16v. Ako ima neko neki savet sta da radim i odakle da krenem?
  4. Pozdrav svima. Hteo bi da stavim naslon za ruku u Fiat Bravo 1997 ali posto ga ne mogu naci nigde po oglasima interesuje me da li moze da se stavi srednja konzola od Fiat Marea i da li to pase bez neke prerade? Svaka pomoc dobrodosla. Hvala.
  5. Interesuje me posle zamene step motora da le potrebno uraditi dignostiku?
  6. Imao sam i ja slican problem. Upalim auto i krenem da se vozim on izgubi struju i ugasi se. Problem sam resio cescenjem klema i zamenom akumulatora jer je onaj otkazao i ako je u garanciji. Odneo ga u servis bio kod njih 5 dana kad sam ga uzeo kazu da ce da radi najmanje 2 godine, a vidi cuda radio je 2 dana i ostao sam na putu.
  7. Imam problem sa ler gasom na fiat bravo 1.6 16v 1997 godiste. Auto hoce ponekad i da se ugasi, probao sam nesto sa gas sajkom da resim ali neuspesno. Ako je neko imao takav problem neka mi kaze sta da radim? Ja mislim da je step motor, skidao sam ga i cistio ali nije dugo radio kako treba. Klapnu nisam skidao a mozda je i ona prljava.
  8. Druze jel tebi ovaj odgovorio na poruku za Map senzor? Ja ga pitao za step motor i jos nema odgovora.
  9. Zanima me za senzor za metalnu granu.

  10. Da li je prodat step motor za metalnu usisnu granu? Ako nije kako da vas kontaktiram za kupovinu? Hvala.
  11. Problem resen. Trebalo je prespojiti 4 zice sto je uradio elektricar i sad je sve ok. Hvala svima koji su odvojili vreme za savete.
  12. Nazalost juce po onom hladnom vremenu sam probao da vratim zice kako su bile ali neuspesno. Morace elektricar da vidi o cemu se radi ali je problem kako ga odvesti do njega?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...