Jump to content
FAS Goran

Dule Zemun

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Dule Zemun

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zemun

Previous Fields

  • Garage
    Ispred zgrade

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala na informaciji. Čuo sam da u Boban sajle stavljaju metalni, aluminijumski nosač stakla umesto onog zelenog plastičnog. Praktično postaje večan.
  2. Kasetu nisam lepo zatvorio, malo je samo gurnem i ravna je. Što se piksle tiče, ne radi ona kako treba, mislim na mehanizam. Ima sa strane neko parčence neke sunđeraste gume zalepljeno i ona je drži. Može da se otvori i zatvori. Ženi sam kupio rućnu pikslu, a ja duvam elektronsku cigaru, tako da nema problema. Sve što je lepljivo većim delom nije više lepljivo. Ostalo je malo kod zadnje piksle... jesam picajzla u principu, ali će neke stvari pričekati malo, kad mi dođe.
  3. Da, 1.9 jtd. Hvala, služiće valjda. Platiio sam je 2300€. To za čepove na pragovima nisam znao, pogledaću baš. Tasteri su, za sada u redu, jedino sam potkajlovao zadnji desni prozor, crkla ona zelena plastika. Nisam znao da ne smem više da diram taster, tako da sam verovatno sredio i sajle... Ali, polako, srediću to kad stignem. Sada sam se malo ulenjio...
  4. Jbg, trebalo mi je 6 meseci da slikam auto i predstavim Vam ga. Bolje ikad nego nikad. Šta da kažem, što ga duže imam sve mi je miliji. Mada, opet, što ga duže imam, primećujem stvari na koje sam, možda, trebao da obratim pažnju prilikom kupovine... Jbg, mlados' ludos' (57 god)... Ali, šta je, tu je. Hteo sam ili Lybru ili ništa. Auto je 2002. godište, uzeo sam ga sa auto placa, uvoz iz Italije. Odmah sam uradio veliki i mali servis, zamenio diskove i pločice na sva 4 točka. Sa registracijom i tim ostalim troškovima u koji je naknadno ušao i akumulator, amortizeri petih vrata i pre neki dan dopunjavanje klime freonom, da ne spominjem obaveznu opremu, gumene patosnice... izašao me je oko 3000€. Možda i neki € više... Uzeo sam mu i novi set letnjih guma, a zimske koje su bile na njemu će da me sluše sigurno još par sezona... tom prilikom sam zamenio jednu viljušku... Valjda sam sada miran bar neko vreme. Do sada nisam mnogo prešao, oko 3000 km i pokazuje zaista minimalnu potrošnju ulja, neznatno se spustio nivo na šipci. Veoma se lepo ponaša i stvarno sam prezadovoljan. Zaboravih da stavim u troškove i zamenu ICS-a jer radio nije hteo da radi. Imam mali problem sa klimom, ali o tome ću na nekom drugom mestu, nekom drugom prilikom. Eto, toliko od mene za sada. Pozdrav za sve članove foruma.
  5. Pozdrav drugari, imam jedan problem sa muzikom u mojoj Lybri. Naime, sve sam uspeo da naštelujem i vreme i datum, ali radio mi pravi probleme. Meni se čini da on nešto brlja, a biće da sam ja glup i ne umem to da uradim. Na momente ga dobijem da svira, ali tiho i ne mogu da pojačam, a posle se i to izgubi, a zašto, ne znam. Napiše da je Radio OFF i Error 1 i ništa mu ne mogu. Posle čačkam nešto, opet se uključi, ali opet isto. Zasvirao je i par puta jako, ali se posle opet zaglupi. Evo na dve sličice kako to izgleda. Molim za pomoć da uživam u potpunosti. Hvala unapred.
  6. Hvala, bolje Vas našao. Predstaviću auto za neki dan, da napravim neku fotkicu i tako...
  7. Poštovanje drugari. Već neko vreme listam ovaj forum, ali sam rešio da se registrujem tek kada sam 04.01.2017. postao ponosni vlasnik Lancie Lybre 1.9 jtd. Imam 57 godina, u životu sam svašta vozio, ali ovo je vrh vrhova. Auto je u dosta dobrom stanju, još se upoznajemo... Ima par stvari koje bi trebalo srediti, ali o tome drugi put i u, verovatno, nekoj drugoj temi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...