Jump to content
FAS Goran

PavleSD

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About PavleSD

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo
  1. Tdi u pozadini zaboravio da iskljucim hehe Da li ima nekih odgovora u vezi maglenki ? nasao sam na internetu neka sociva ali ne znam da li to moze da se ugradi http://www.kupujemprodajem.com/Maglenke-sa-socivom-ugradne-set-5cm-20930054-oglas.htm
  2. Pozdrav, kupio sam OSRAM Night Beaker sijalice. Hteo sam da postavim snimak ali ne znam kako. Imam jednu sliku pa pogledajte. Ja sam zadovoljan ovim svetlima ali cekam da padne kisa posto tada nisam mogao da vozim bez dugih svetla Da li zna neko kako mogu da ugradim maglenke na Punta. Da li mogu da kupim socivo pa da ugradim ili moram da uzimam drugi far ?
  3. Hvala svima na odgovorima, verovatno cu da probam prvo sa zamenom sijalica a ako bas ne pomaze onda skupljam pare za Morimoto sociva pa da vidimo kako ce idi dalje Ali prvo da legne plata
  4. Ja mislim da su sociva okej, nije to bas toliko lose, kum ima isto punta ali kod njega se bukvalno nista ne vidi. Ja bih samo malo jace i da nije onako "zuta" svetlost. Zamena OSRAM sijalica bi me iznela oko 2500din. A xenone mogu da nadjem 50e ali nisu kineski. Pa gledam sta mi je jeftinije i lakse. Da li neko koristi OSRAM sijalice ?
  5. Pozdrav svima, zeleo bih da stavim malo jace sijalice na svom Puntu (mk2). Farovi su mi razliciti (oborena su H1 i H7) pa ne znam sta je bolje da stavim. Razmisljao sam da stavim OSRAM night braker 55w. Kakvo je vase misljenje o ovim sijalicama i ako je neko stavljao neka napise misljenje ili jos bolje sliku kako daju svetlost.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...