Jump to content
FAS Goran

Gile004

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Gile004

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Ćuprija

Previous Fields

  • Garage
    Renault Scenic 1.6 16V 2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @neshaoct Hahah, ma imaa imaa ide on svudaa jes da ne kao onaj RX4 ali idee @IlijaGM Da, dosta su zahvalni, nama cak i manje trosi po gradu oko 8l sigurno. Je l ima ovde negde tvoja tema o auticu, hteo bih da ga vidim ?
  2. @neshaoct Hvala puno na dobrodoslici Ja upravo sada predstavio, mozes da bacis pogled, inace nisam Italijan pa je u podforumu za nas uljeze.
  3. Evo da predstavim ljubimca koj se koristi kod mene u porodici. Naime rec je o Reno Seniku 1.6 16V 2002. god. Motor je 1.6 16V sa 107ks, ima ugradjen gas. E sad motor kao motor je super, ide lepo, ne trosi puno, nije preterano skup za odrzavanje, sve u svemu zadovoljni smo. Naravno bilo je tu i kvarova za ovih 5 godina koliko je kod nas, promenjen je neki ventil za gorivo, senzor neki ne znam tacno koj, remenica(obicna jedna nije ona varijabilna), ispao je zupcasti kajs i naravno pokrivio ventile, tada su mu zamenjeni 8 izduvnih, dok usisni nisu dirani jer su dobro prosli, sve cetri svecice, i evo za par dana treba da se menja set kvacila. Auto se vozi na plin i to svakodnevno, svi ga andjamo, cale, majka i ja, na umerenoj voznji trosi oko 7-8l plina, e kada se malo pricepi ume da predje i 10l. Sve u svemu zadovoljni smo, jer za ovih 5 godina koliko je kod nas nismo lose prosli. Da ne pricam sta je sve drugar menjao na njegovom DCI-u. Evo par slicica koje su se zatekle u komp. Mislim da je pre 5 godina placen 2700e ali nisam siguran. Inace gas smo mu mi ugradili, mesec dana posle kupovine i secam se da su ugradnja i atest tada izneli 500e. Auto je izuzteno udoban za dalja putovanja, sto je i za ocekivati od jednog francuza. Toliko od mene za sad
  4. Ćao svima, zovem se Miodrag, nadimak mi je Gile, zbog prezimena, iz Ćuprije sam, imam 19 godina još par meseci pa 20. Zaposlio sam se odmah po završetku škole, i red bih bio da kupim neki autić, trenutno vozim Senika 1.6 16V ali to je porodični auto, i ja razmatram o kupovini Punta, Stila ili Bravo, naravno kako finansije budu diktirale. Nadam se lepom druzenju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...