Jump to content
FAS Goran

Gasolina

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Gasolina

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    1.8 16V 147ks 1120kg 0-100 8,2s
  1. Pozovi ap sport mozda imaju imaju svasta, ali ceo komplet cilindar kvacila metelli kosta 2400 dinara to mi se desilo bas pred ovaj sneg i zamenio sam ceo nisam hteo da se zezam sa delovima i krpljenjem jer je bitan deo, ako imas para preporucujem da zamenis ceo cilindar
  2. Imam retrovizor i u njemu sam imao audi a3 koji se ku***o ispred mene na auto putu. A sanjaj da bi dizel sa 40 konja manje me oprao...
  3. Kako taksisti uspevaju sa tim 1.9jtd i 2.4 lybrama ja pojma nemam, misterija.. Nego ako ima nekog ja sam novajlija, nemam pojma gde da pitam, pa eto ovde cu, zelim 17 tockove na lybri sada su 15, ali mislim da su 17 za ovu karoseriju i tezinu optimalnije i zelim da zamenim. Ima li neko neki savet oko vrste, proizvodjaca, kompatibilnosti delova odredjenih ili neku stavku koja je bitna oko izbora velicine tockova koje nisam ni svestan? Hvala unapred:)
  4. KCPerformance cip ugradjen a za tezinu pojma nemam to su sve hvalisanja prodavca kada mi je navodio karakteristike pa sam prihvatio zdravo za gotovo, posto auto radi odlicno necu se zaliti fabrici jer mu je garancija istekla pre nekih 12 godina..
  5. Evo da cujete jednu pricu svezeg vozaca, vi ste svi gotovo promenili koliko vidim po nekoliko automobila vec i iskusniji ste uglavnom vozaci, meni je lancia prvi automobil u zivotu tako da objektivnije analize necete naci uzeo sam jednu stariju 2002 ali je presla nekih 147.000 km ima neke sitnice koje su joj povecale 17, 18 ks koliko sam shvatio u odnosu na fabricki motor i ima neke modifikacije koje su skinule oko 100 kila tezine, unutrasnjost je ocuvana perfektno za to godiste ja sam odusevljen pa to je auto star 15 godina vec skoro! Auto je opremljen skoro do maksimuma od dodatne opreme i imam osecaj da sam za mnooogo manje para kupio mnooogo opremljeniji auto od plastikanera tipa renoi i opeli, fiati i slicno u klasi. Ucio sam da vozim na jugo floridi, vozio opel i alfu 156 ali ne intenzivno tu i tamo rizikujuci kazne i zabrane ali nema veze uglavnom o automobilima jos uvek nemam pojma, ja sam moto lik elem, hteo sam reci ova lancia se toliko lako vozi i sa uzivanjem nekim da sam ostao bez teksta, trosi mnogo benzina, moj primerak konkretno 9 na sto u gradu 7,5 do 8 na autoputu, nemam plin niti nameravam da ga ugradim, bilo bi greota unistiti ovaj motor. Radi a ne cuje se, jos jedna pohvala za italijana, nekad ne znam jel radi na parkingu, iskljucim dvd da cujem motor haha skupi su delovi. Mali servis me izasao nekih 70eur znaci odmah da vam kazem ako mislite da stedite zaobidjite lanciu kao marku, nema kompromisa, voli preporucene i maksimalno kompatibilne delove ne voli mnogo improvizacije koliko sam do sada ukapirao. Menjac, precizan, kratak hod, odlicna pozicija nemam zamerki, definitivno nije gradski auto, definitivno nije auto za svakoga, imam osecaj da ga gradska voznja gusi. Klima, podizaci i ostalo sto na ovom forumu pominjete mi nisu stvarale problem ali ne tvrdim da nisu i prethodnom vlasniku pa da je popravio tako da o tome ne bih, za sada sam prezadovoljan automobilom, s obzirom da ga uglavnom koristim za medjugradsku voznju. Za ove pare, ovako opremljen auto iako star u dobrom stanju, prednji trap kao da je juce izasao iz fabrike, upravljac je miran i na vecim brzinama, vrlo precizan, ne znam, za sada sve preporuke za ovaj auto.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...