Jump to content
FAS Goran

zoranrakita

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About zoranrakita

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi sad

Previous Fields

  • Garage
    futog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ima li bravo 1.6 multijet 120ks ove klapnice na usisnoj grani koje znaju otpusti i upleteni u motor pa isti uništiti.
  2. Jel vozi neko brava sa dualogic menjačem i kakva su iskustva jeste li zadovoljni i kakvo je održavanje ovog menjača šta treba da se radi na njemu?
  3. Malo mi to čudno na tek odradjenom malom servisu sa nasute 4l ulja u motor ne mogu nikako da izmerim nivo ulja jer šipka je sva zamazana i to dobro preko maksimuma. Sad ne znam koliko ulja da sipam na sledećem servisu po korisničkom uputstvu ili po šipci za merenje mada mi ova šipka skroz neupotrebljiva jer je stalno sva zamazana i ne može da se vidi koliko ulja ima.
  4. Ma dobro sam ga ocedio imam garažu sa kanalom pa ga ostavim da se dobro ocedi i filter novi pa sa 4l novog ulja on preko maksimuma jedino ako nije šipka zamenjena mada mi deluje da je original.
  5. Kako mogu nepotpune regeneracije da utiču na tek urađen mali servis, naspem 4l novog ulja a na meraču preko maksimuma a u taj motor staje 4,6l ulja.
  6. Fiat bravo 2010g 1.6 multijet 120 konja ne mogu da izmerim nivo ulja u motoru na šipci za merenje je uvek preko maksimuma. Radio sam mali servis i nasuo 4l ulja a na meraču preko maksimuma a po uputstvu u taj motor ide 4,6l ulja, ima li još neko ovaj problem da ne može da izmeri nivo ulja?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...