Jump to content
FAS Goran

pedjolino76

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About pedjolino76

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi sad

Previous Fields

  • Garage
    fiat punto 2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Aha imam sliku te plocice al se nesnalazim tamo na tom sajtu sto si dao.
  2. Jel kod punta broj sasije na onoj plocici na veznom limu . Nesnalazim se bas sa ovim , iskren da budem
  3. Roditelji mi imaju fiat punto mk 2 2001 i ima onu aj da kazem sivo srebrnu boju . Treba nesto da prefarbam al nigde nema nalepnice da se vidi koji je kod boje . Da li kod moze da se vidi preko broja sasije ili kako da saznam. Hvala
  4. sve to stoji sta pricas al nisi citao i pre godinu dana sam okacio ima gore slika na satorskom krilu.ovaj moedl punta ima neke stelere koji se nalaze na paknovima.znaci u sklopu pakni nema ovaj steler sto si okacio. https://www.polovniautomobili.com/auto-delovi/14131638/pakne ovakav model,steleri su ova ajd da kazem metalna kao polumeseca nazubljena sto ih drzi ajd da kazemo opruga.e kod mene je problem bio pre a verovatno je i sda.To sto se ta dva metalna dela polumeseca sto ja zovem stelera smaknu jedan sa drugog i onda nesteluju pakne.
  5. Kako da kupim nove stelere kad su ovi stekeri sastavni deo pakni .ima gire pre kad sam menjai ima slika .ti stelwri kao dva polumeseca su sastavni deo pakne.
  6. danas opet i moj cale pao na tehnickom jedan tocak zadnji nehvata.Ja sumljam da je opet taj samosetelujuci polumesc spao jedan sa drugog i da seu pakne daleko od dobosa,i da za to nevata.E sad posto je tkav model i verovatno te pakne idu na tog punta.Ima li neko ideju za ovo resenje ili od kog proizvodjaca da se kupe pakne kvalitetnije da ti steleri nespadaju ili sta vec.Ako neko ima ideju bio bi zahvalan,posto su prosli put stavljene nove pakne i sto je auto malo vozen i izgled a da se isto desava. hvala.
  7. Ljudi kod caleta je puklo ovo crevo pa curi gorivo ,ovo crevo sto pokazujem prstom jel to neko povratno crevo ili sta vec kako da trazim da kupim.Benzinac je u pitanju 1,2 2001 to je onaj sa uskim svetlima .Izvinjavam se nisam bas na ovom forumu posto imam drugi auto tj drugu marku.
  8. Felna 14 inca, imaju mere na slici 5.00bx14h et48 . Felna je ok nije krivljena ispeskirana je samo treba da se ofarba. ne znam za koji je auto posto je bila kod mene kao rezervna al meni neodgovara. Kazu da odgovara za fiat punta al nisam siguran. E sad raspon rupa nisma merio al mogu da izmerim.
  9. Vidis kako su ovde labavi smaknuti a kad sam skinuo dobos nisu bili jedan na drugom nego jedan pored drugog. E sad da li je do kvaliteta ili cega ne znam, al pakne menjane pre oko 4-5000 km.
  10. Sad sam nesto gledao po netu ,taj punto nema abs znaci oni zubi za stelovanje mu se nalaze na paknovima u sklopu pakni,to sam resio tj stavio nove.A izgleda da ovaj model nema peti cilindar nego neke cilindre korektore na kocionim crevima pri izlazu iz glavnog kocionog.
  11. pozdrav MOj otac ima puno 2001 godiste i nije uspeo da prodje tehnicki zzbog kocnica.NAravno cekao je zadnji dan i sve to al nema veze.Tamo gde odrzava auto pre tehnickog su rekli da je sve oki onoterao na tehnicki ovi kazu nekoce zadnji tockovi i rucna.Malo se razumem u kola,pa sam skinuo dobose na jednim paknama one zubi za samostelovanje pakni su se nekako smakli spali jedan sa drugog.Auto nema abs.Ok reko stavicemo nove pakne mada su i ovo bile nov promenjene pre oko 4000 km.Stavio sam nove pakne i sad po meni ok koci mislim dok pakne malo neulegnu.Pre toga je menjao glavni kocioni cilindar u servisu ,menjeni su prednji diskovi ,prednje plocice sad je sve novo.Zanima me taj peti cilindar ako ga ima ,gde se on nalazi i da li on moze nekako da se proveri ,nasteluje ili se to samo menja ,tj stavi drugi nov.Hvala.Izvinjavam se ako je vec bilo pitano ovo al nov sam ovde ,a i nevozim punta imam drugi auto.Hvala vam.
  12. danas sam uspeo da zamenim tu pumpu na puntu jedva sam odvrnuo bilo zategnuto ko ,al uspeo sam .Tako da je sad sve ok.
  13. To sam skontao al ovaj na snimku odvrce neku venti kao da snizi pritisak zato pitam
  14. jel menjao to neko jel treba nesto da se ispusta ili se smao odvrne i postavi pumpa na nekom videu sam video da odvrce neki ventil kod motora

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...