Jump to content
FAS Goran

milos989m

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About milos989m

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/30/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

461 profile views
  1. Momci imam problem..... Elem vido sam u autu da imam instalaciju za parking senzore ( kod stipke 3 konktora crni braon i za zvucnik) i jedan u braniku kupio sam centralu zvucnjak 4 senzora i instalaciju sve povezao kako treba ali je problem sto mojoj dijagnostikom kad upalim senzore u bodi nece da uradi proxy da li je problem u dijagnostici ( da mora neka malo bolja) ili je neki drugi problem... Hvala unapred.
  2. Pozdrav imam problem sa bravom nece da otkljuca a centralno radi ispravno (bar tako kaze majstor) ja sam skinio tapacire i doso do brave kako da je polomim pa da stavim drugu u pitanju su suvozacka i vrata iza njih hvala. Ps. Ako postoji slicna tema izvinjavam se
  3. ne znam da li je ovo prava tema ali me zanima neko opsirnije objasnjenje kako izvaditi audio i video iz navigacije hocu da povezem adnroid smart box i u njega ubacim sve programe koji mi trebaju znam da mi za audio treba mikro link ali me zanima kako se on kaci na navigaciju i kako izvuci video? hvala upared.
  4. Pa ne znam kad skupim dovoljno para idem to da napravim pa cu da napisem sta sam sve zamenio i kako sad radi. Hvala na pomoci.
  5. Pitam to je sam cuo price kako kad se samo to odradi da pocne da nabija kompresiju i da pocnu i creva da se duju pa kad vec ulazem da znam sta me ceka.
  6. Majstor kaze najverovatnije brisajuce karike zbog toga i pitam koliko bi mogo da predje kad se zameni karike leteci lezeci da ne moram bas sad sve da menjam i koliko je to sigutno da se odradi polugeneralna. Ne znam tacno koliko je preso na tabli pise 200000 sigurno je bas jos toliko. Mislim da ga je sjebao bivsi vlasnik koji nije menjao ulje na vreme jer kad sam zamenio ulje kad sam ga kupio majstor kaze da je toliko lose da nije menjano godinama.
  7. Kad se podigne merac ne mnogo ali kad se osrafi poklopac gde se sipa ulje duva nemoze poklopac da stoji sam osrafljen. Izbacuje belicast dim ne uvek i ne mnogo obicno dok se ne zagreje motor i kad se pali ga vidno izbaci,ali mnogo se oseca na sagorelo ulje i tad i posle dok je upaljen auto.
  8. Nema da vlazi i u crevima nema ulja cak je i covek koji je radio reko da nije bila toliko losa i da nije bio problem u njoj.
  9. Turbina je reparirana ima jos 11 meseci garanciju na to a trosi 1l na 500 km.
  10. Zanima me vase misljenje vredi li da se radi polugenerlna ( leteci,leteci,karike gumice ravnanje glave? Ili bas mora da bude generlna ( hilznovanje i sve sto ide jos uz to) motor lepo vuce pali na hladno mirno radi samo trosi mnogo ulje. I koliko bi mogo da jos da predje posle polugeneralne. Auto je stilo 1.9 jtd
  11. Ja osecam sagorelo ulje iz auspuha i to cim upalim auto.
  12. Kupio sam stila pre par meseci 190000 km pise da je preso desava mi se sledece: pre zamene ulja je trosio dosta ulje ( negde 1l na 1000km) i dimio crn dim i izbacivam garez (bas je obelezavao na zemlji kao kad se cisti dimljam ali bukvalno) majstor mi je reko da je lose ulje i da je jako staro odma smo zamenili sipali sleniu 5w40 od tad nema gareza i crnog dima ( sada ja hladno pa nemogu da procenim dali je beo dim ili ga nema uopste) ali i dalje trosi ulje isto i cini mi se da se oseca kad stanem pored kola dok rade na sagorelo ulje. Pretpostavljam da je ili turbina ili gumice na ventilima sta vi mislite? Kad je motor zagrejan i kad podignem sipku za merenje ulja vrlo malo skoro neprimetno dimi po meni se cuje ok i dobro vuce ( mada ga imam malo a nikad do sam nisam vozio auto sa tolikom kubikazom tako da nisam bas strucan ) Zaboravis da kazem da mi je majstor skinuo srevo od turbine do interkulera i da nije bilo mnogo ulja proverio je ventilator (ili kako se to zove na izlazu iz turbine) i kaze da tu nema lufta i da to nije lose.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...