Jump to content
FAS Goran

Jodex

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Jodex

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Banja Luka

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Drugari ja zavsrio, uradio ovaj servis i oper cvrkuce. Kaze majstor druk lezaj kao sto rece Trofeo na pocetku ove teme. Sad moram i ser kvacila da mijenjam. Usjekao se u korpu rece. Od voznje nista do daljnjeg dok ne rjesim. Hvala Vam na zalaganju.
  2. Drugari, bio sam kod majstora...zlo i naopako. Na autu je vec radjena bregasta od ranije. Uspio sam da snimim skripanje i uspjeli smo da nadjemo sta je. Moram da mjenjam svo remenje ukljucujuci izipcasti i poklopac kucista. Saraf jednog spanera je narezao navoj i stvarao taj zvuk usljed cega se i sam zupcasti izlizao na jednu stranu. Nadamo se da nije opet bregasta i da je pumpa dobra da ne moram i tu da se uvaljujem. Popravka oko 400-450 KM zajedno sa rukama.
  3. Da isti zvuk i hladan i vruc. Nije konstantno. Auto radi normalno i nakond dva tri minuta sa mo zacvrkuce, zvecka ne mogu da opisem i odredim odakle dolazi jer kratko traje. Nikad duze od 5-6 sekundi.
  4. Ne mijenja se samo tada. Radi u leru normalno, vozim normalno onda pocne da zvoni, ne mogu da opisem zvuk. Stanem, ostavim da radi i svako malo cuje se ta zvonjava. Pola YouTube-a sam pregledao i nisam cuo nista slicno. Ako uspijem da snimim izbacicu video.
  5. Pozdrav svima, U maju sam kupio Fiat Brava 1.6, 16V. Auto je iz 97-me preslo 170.000. Imao sam problema sa cestim gasenjem u leru i u voznji. Najvise se desavalo ako idem nizbrdo, stisnem kvacilo/kocnicu da usporim da bih prebacio u manju brzinu i ugasi se. Mjenjao sam svjecice, kablove i bombinu i poceo da sipam gorivo na jednoj pumpi i problem je rjesen. Znam da moram da mijenjam pumpu i filtere goriva. Problem mi je sto mi se iz motora cuje zvonjava, cvrcanje na momente. Ne mogu da odredim odakle tacno. Nije skripa kao kad je mokar remen. Cuje se blago struganje na tu stranu pa cu vjerovatno da mijenjam i remenicu i zupcasti. Zvuk se cesto mijenja kad stisnem kvacilo. Najblizi opis zvuka je kao kad hiltovku naslonis na betonsku plocu i upalis, tako zvoni. Nov sam vozac i ne bih volio da me farbaju i mazu razni majsgori pa bi mi bilo kakav savjet dobro dosao da znam o cemu se radi. Unaprijed hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...