Jump to content
FAS Goran

VELJASHIN

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na odgovorima. Kako su prosli debeli minusi, vise nista ne zvekece, sad prede.
  2. Pozdrav svima. Javljam se jer imam problem sa lupkanjem, zveketanjem koje dopire iz motora (motor 1.2 8v). Zveketanje se javlja samo kada su temparature u minusu, i traje dok se motor ne zagreje, tada postaje neprimetno. Zveketanje se javlja samo kada je motor pod opterecenjem, u mestu se ne cuje, sem kada je temparatura pala na -18. Zvuk pocinje da se javlja na 1500 obrtaja i na 2500 ga nadjacava zvuk motora. Kada su temparature u plusu, zvuk se ne javlja. Bio sam kod par majstora, dobijao sam dijagnoze da je: aksijalni zazor bregaste, dizne, ventil, ulje menjaca... Ulje sam menjao pre 8500, sipana selenia 20k, nivo ulja na seredini izmedju min i max. Unapred hvala na pomoci!
  3. Imam pitanje u vezi zamene gore pomenutog mehanizma. Kod mene je doslo do pucanja fixnog dela mehanizma, na spoju imedu plastike i metala. Budzevina je nemoguca, pa se mora menjati. Uzeo bih nov, jer su polovni u istoj meri ispostili u plasticnom delu. Kako je velika razlika u ceni izmedju mehanizma 1999-2003 godiste i 2003-... godiste. A na oko su delovi isti. Da li je neko ugradjivao mehanizam 2003-... u automobile 2002godiste. Razlika u ceni je 4000din.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...