Jump to content
FAS Goran

acme020

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav svima nov sam na forumu i vidim da ste svi raspolozeni da pomognete pa rekoh i ja da vidim ima li neki savet za mene. Evo o cemu se radi: Pazarim Multiplu u Svabiji ko casa sto se kaze radi kao leptir nikakvi problemi na autu (bio u Fiatovom servisu) Ali, sad imam muke na benzin radi kao doxa ali kad prebaci na metan tu pocinje muka radi na leru extra ali cim ga malo provozas pocne da se gasi i to po 10-15 puta za kratko vreme. Dijagnostika je pokazivala donju lambda sondu, koja je zamenjena originalom koji nije bas jevtin. Greske obrisane ali se i dalje gasi. Bio bih zahvalan na bilo kakvoj pomoci u resavanju problema!
  2. Ja sam imao slican problem na Multipli 1.6 bipower prvo nije radila prva brzina na ventilatoru, ( Onaj otpornik na hladnjaku moze mnogo lako da se popravi za DZ naravno), ali najveci problem je ustvari bio u masi motora, reseno tako sto je dodata jedna pletenica (250 dindzi) izmedju motora i sasije. otpornik se nalazi kad stojis ispred auta sa tvoje leve strane u uglu ispod ventilatora!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...