Jump to content
FAS Goran

miroslav986

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About miroslav986

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. probao sam i ne BOSH-ovoj i na Delphi kod dva majstora.... prijavi im samo da mi je neispravna sijalica za poziciju (koja mi i inace ne radi) i to je to par dana radi lepo, onda 3 dana kao da u inat nece da ide i to se desava (menjao sam pumpu rezervoara pre dva meseca jer mi je gorivo bilo puno vode... mozda je to ostavilo neke posledice)
  2. u pitanju je Fiat Punto 2001 god, 1.2 8v pali normalno, ali kad se upali motor se cuje kao da brboce i malo ga trese (a nisu nosaci u pitanju) kad ga vozim, kao da nema snage, kao da ga nesto gusi... ne moze da predje preko 95 km/h i cheking tada pocne da trepce (do nedavno je samo sijao) na dijagnostici ne prikazuje nikakav kvar da je vezan za ostecenje motora evo i snimak kacim u prilogu pa neka mi neko pomogne ako je imao slican problem, bicu mu zahvalan do kraja zivota

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...