Jump to content
FAS Goran

Djuk85

Members
  • Content Count

    1765
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by Djuk85


  1. Aj da priupitam i ja pošto imam zanimljiv problem... Već par nedelja mi se upali lampica abs kada predjem 100km/h... Ali je auto kočio normalno...verovatno bez abs. Ugasim, upalim sve ok. Ali danas se upali lampica i kada se upalila pedala kočnice se podigla skroz i postala tvrda... Klešta su stegla diskove napred i dok sam došao kući sve se to lepo zagrejalo, kočio auto non stop... Posle 2h sam provozao krug i sve ok (nisam brzo išao).. Jel moguće da centrala abs tako odreagovala da nije htela da pusti kočnicu? Ili šta može biti problem tu?

    Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk


  2. PAK (Poštanski adresni kod) je šestocifreni broj koji označava deo ulice u koji poštar dolazi da bi uručio pošiljku primaocu. Upisivanjem PAK-a se preciznije određuje lokacija za uručenje pošiljaka, u odnosu na adresovanje kada se upisuje samo poštanski broj.

    ???

     

     

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...