Jump to content
FAS Goran

Losmi1

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Losmi1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Subotica
  1. Evo sad sam uspeo da ga upalim na kablove.ostavio sam ga 10ak min da radi,ugasio i posle sam ga upalio jos par puta bez problema.samo i dalje gore lampice za neispravno svetlo i airbag.teram ga kod elektricara da to proverim sta je. Hvala na pomoci.
  2. Pozdrav, Fiat punto 1.2, 2010 god. imam problem sa paljenjem. Naime, sve je pocelo od paljenja lampice na instrumental tabli koja ukazuje na kvar jednog od svetala, ali samo kada pritisnem papucicu kocnice,dakle mislio sam da je pokareno stop svetlo. Proverio sam i sva svetla su bila ispravna, pa sam proverio i osigurace. Izvadim osigurac za koji u prirucniku pise da je za stop svetlo - ispravan. Kada sam vratio osigurac, okrenem kontakt, upali mi se i lampica za air bag i treptuca lampica za air bag. Upalim motor, naglo se doda gas sam od sebe iskljucim ga odmah. pokusam ponovo da upalim motor - samo slabo verglanje, kao da jeprazan akumulator. Dok motor vergla ugase mi se sva svetla na instrumental tabli, jedino svetli lampica za air bag.i kada prekinem verglanje cuje se kvrckanje u instrumental tabli. Molio bih za savet ako neko zna sta bi mogao biti problem. Unapred hvala. Milos, Subotica

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...