Jump to content
FAS Goran

Dardaneli

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dardaneli

  1. Pozdrav, imam jedno pitanjce. Zanima me, u pitanju je fiat bravo 1.2, 16v, koliko treba da vergla pre nego startuje. Ne mislim da imam problem jer mi pali isto i kad je toplo i kad je hladno. Da li treba da upali ono što se kaže na prvi zub ili treba da vergla. Kod mene vergla nekoliko "krugova", 3-4 i upali. bez gasa. I tako bez obzira da li je hladno ili toplo. Da li tako treba ili treba da kresne na zub. hvala
  2. Odlično, na hladno pri paljenju bez gasa obrtaji mi budu 1200, posle oko 800. znači sve ok. Takođe i pri oduzimanju gasa malo se zaustavi pre 800 i onda bude 800. hvala
  3. Pozdrav svima Jedno pitanje, imam bravo 1.2 16v i zanima me koliki broj obrtaja je normalan u leru. Kad je hladan je 1100 o/m, a posle je recimo 780 o/m. Nema variranja, na hladno pali bez gasa i uopšte ga palim bez gasa, sve normalno radi. Samo me zanima da li broj obrtaja treba da bude veći ili je ovo normalno. Ako je 780 o/m niži od poželjnog kako to da regulišem. Hvala. Auto sam skoro kupio, ne znam u kakvom je stanju klapna ali ima vremena već ću pogledati to. Naravno kada malo otopli.
  4. Pozdrav svima, Darko iz Pančeva, odnedavno vlasnik Fiata Bravo 1.2 16v, 2001. Za sada sam vrlo zadovoljan kolima i uživam u vožnji. Imam 47 godina, a do sada sam vozio passata. Bravo je još od ranije bio auto po mom ukusu ali velika porodica je odlučula da uzmem passata. Još jednom pozdrav svima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...