Jump to content
FAS Goran

Driv3r

Members
  • Content Count

    77
  • Joined

  • Days Won

    1

Driv3r last won the day on February 22 2019

Driv3r had the most liked content!

About Driv3r

  • Rank
    Regolari

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Thesis,Suzuki GSXR

Recent Profile Visitors

964 profile views
  1. Thesis vise nije kod mene,zato sam i napisao da zaokruzim nase druzenje :-)
  2. Evo i da zaokruzim druzenje sa Thesisom ovim lepim predstavljanjem u video klipu :-) Uzivajte
  3. Kupujem plivajuci zamajac u sto boljem stanju za motor 2.4 multijet od 175 ks isti je kod Alfe 156/166 i Thesisa sa tim motorom.
  4. Sve je bas tako kako si napisao,moje misljenje da je bolja opcija dizel jer delova ima na svakom cosku,plus nemas drkanja oko plina atesta-reatesta itd. jeste skuplja registracija ali okreni obrni na godisnjem nivou dodjes na istu cifru sa manje glavobolje,u korist dizela.
  5. Stavljen je nov kais naravno i ista prica. Samo sto kod mene ne skripi....
  6. Da li si bio u servisu gore kod ekonomske skole,bave se auto gasom i servisiraju Italijanska vozila...mislim da se tip zove Deki
  7. Kad se pojavio njegov sajt pomislio sam evo nesto korisno konacno kod nas. Medjutim klasican debilko,koji misli da je popio svo znanje sveta. Sto se tice Thesisa ne znam odakle mu ideja da skine sliku i postavi na svojoj stranici pa ga jos napljuje ? Treba mu jedna dobra sljaga.
  8. Srecni praznici forumasi,sve najbolje i da vam se sve zelje ispune!
  9. Da li neko od kolega koje voze Thesisa mogu da mi kazu da li njihov ljubimac ima neku zastitu kod desnog tocka gde je pk kais? Imam problem da prolaskom kroz neku malo vecu baru izgubim servo,tocak baci vodu na kais i on prokliza i izgubi se servo na neko vreme...a kod kaisa nema nikakve zastite sem one oplate oko tocka ispod krila,..nemoguce da je fabrika to tako ostavila?
  10. Pozdrav drustvo...da li neko moze da mi kaze ali da bude siguran da li je na Thesisu 2.4 multijet 175 hp isti menjac kao kod Alfe 166/156 koja nosi isti motor,ili jos bolje od cega pasuje set kvacila,da li je isti plivajuci zamajac itd. ?
  11. I kod mene je bilo samo na kontaktu ali se posle nekog vremena izgubilo i vise se ne pojavljuje...
  12. Baci pogled ispod auta na suvozacevoj strani ima dva senzora kod prednjeg i zadnjeg tocka, da se nisu polomili-otkacili,izgleda kao mala klackalica..ako nije to..Obrati se Veci iz Zemuna-AutoVerde...imao sam isti problem,resio mi je za 5 min.
  13. Ima i boljih primeraka Thesisa u oglasima,bar deluju ok na slikama treba videti uzivo. Moje licno misljenje je da ne moras da budes bas neki zaludjenik u Lancie da bi kupio Thesisa,kao sto je bilo u mom slucaju,ali auto stvarno pruza mnogo toga za smesne pare...zavisi ustvari ko kako to gleda...ja volim da je auto u full opremi...nekom to nije bitno,za te neke pare mozes da kupis Thesisa pravu direktorsku limuzinu ili neku nemacku klotaru koja je spolja gladac,a unutra jadac. Ide automatik uz limuzinu ali hoce od njega mnogo da boli glava,sto bi pravio sam sebi problem? A znamo svi da je on dosta los kod Thesisa,sto bi bacao pare na njegovu popravku+automatike uglavnom izbegavaju svi jer je na bas losem glasu,znaci problem u daljoj prodaji zagarantovan,konkretno mislim na Thesisa. Generalno meni je automatik isuvise dosadan i monoton za voznju u bilo kom vozilu,ali to je moje misljenje...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...