Jump to content
FAS Goran

mikalenko

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About mikalenko

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Podrinje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ne znam sta bi to moglo biti onda..ja sam dosta jos neupucen jer odskora vozim punta..mada sam iznenadjen koliko mi se dopao autic..ii meni je taj ler rad kad pustim gas padao na nekih 500 o/min pa se nekad zadrzi tu kratko i vrati se na 850 sto je ja mislim normalan rad. Nekad kad padne rad sam ponovi par puta gore dole i smiri i nerviralo me to jer nije to uredu..i ciscenje klapne resilo,sad miruje,tacno radi..
  2. Samo da potvrdim u vezi mog problema oko padanja obrtomera na 500 kad pustim gas..ociscena ta klapna iii nema da mrdne rad sa neki 850o/m, znaci sad radi bez greske.. Inace promenjene i svecice..ali klapna je uztok bila.. Hvala na savetima.
  3. Daa, cini mi se da je bas cvrsto upakovano,mac.. Nisam hteo da cackam dok mi neko ovde ne da savet..iskustvo.. Nista, u petak mi stize taj oklop sa macem..prepakovacu delove iz mog i ovog drugog sa otpada sta mi fali i valda ce biti ok.. Samo kad sam uze vec auto kljuc je bio van funkcije radi tastera, bez baterije..e sad kad ga sredim i struju ubacimda li ce raditi, da li se mora sta uparivati, u servis ici ili ce odmah moci da radi?
  4. Aa..jel ne moze moj mac stari da se skine sa orginalnog kljucs i da stavim u novo kuciste? Porucio sam vec to sa KP i stizee..
  5. Nadjoh kljuc na otpadu..sve je ok..ima sad i delice koji mi fale, samo da li je neizvodljivo da svoj mac iskoristim? Moze li se prebaciti na drugo kuciste..kako li se mac vadi,kao da je betoniran? Nije valda da sad moram ponovo uzeti i novi mac sa oklopom..kako se to uzima,sve zajedno? Hvala.
  6. Ajooj..sta sad da radi..da ganjam nekoga,popravljam..ali mislim da to nece moci bas svako da pokrene ili sta vec.. 3 sanzera sad imam a ni jedan mi posao ne radi.. Citah ja temu ali nigde ne skonta da je resen taj cd,povezivanje..da li je to moguce? Da sam znao uzeo bi lepo normalan cd player i be brige.. Ipak..nadam se da neko moze nesto da pomogne sta da uradim,posavetuje..
  7. Hvala.. Ali kad sam je iscitao vidim da sam ofulao..ovo smece od cd sanzera nikom ne radi.. Da sam znao uzeo bih odmah neki cd player i cao..a sad imam tri ova g...i prosto moram pokusati sklopiti jedan da radi..Dzaba sam uzimao..
  8. Joj,mrka kapa ali da probam..nakon procitanog..Nov sam..uzeo sam punta 2 i molim za pomoc,savet u vezi fabrickog kasetasa i cd sanzera.. U puntu mi je bio taj cd sz koji je nesto krkljao,zaglavi izgleda cd..i kazu mi da uzmem taj cd sz jer je jeftiniji nego popravljati..i tako i uradim. Uzeo sam,porucio od rasturaca taj cd sanzer,izvadim stari,uzmem taj drugi,prikacim postojeci dzek i prc..Gore na radiju prebacim na cd,valda tako ide,ubacim obican cd, pa drugi cd..on ga uvuce,malo ucitava i vraati ga samo.Nikom nije jasno,svi probavali.. Ja lika nazovem,velim nevaljati ovaj cd sz..on mi posalje drug,tj.sad treci..sve isto uradim,prikopcam prosto i ono opet isto,nece..primi,zucka,cita i nista Molim sve koji mogu da mi kazu sta sad,sta raditi?? 3 komada imam sad..
  9. Joj..nije valda da me neka glupost zeza? Pomazite..ne poznajem ovo auto a zapinjem da mi proradi cd sanzer.. I drugi sam porucio..dobio i ukopcam dzek i nece..Prvi mi cd sz zaglavi,drugi primi cd zuji i vrati cd i danas treci sve lepo primi i nece da pokrene Sta znaci upario??? Samo prebacim gore na radiju,ubacim cd u bilo koji slot i neece..pa nije moguce da oba na isti nacin me zezaju,pokvareni.. Ima dzek fabricki gde je vec bio sanzer,zamenio sanzer drugi isto ukopcao i neecee
  10. Da..vidim.. Briblizio sam sliku..i mislim da stampana ploca naleze na bateriju gde ima jedan kontakt a drugi ima preko limica,u cosku na sredini limica ima mala izbocina i verovatno je to kontakt sa plocom..plus recimo, posto limic sa strana prenosi struju a minus ona ravna povrsina gde naleze ploca ii to je too Ako neeko ima neku ideju za nabudzivanje dobrodosla je.. Izvinite,auto sam tek uzeo pa na poznajem sve to.. Hvala svima,pomogliste mi ipak
  11. Izvinjavam se,ako moze pomoc ovde.. Cd sanzer za punta 2 fabricki..ne znam da pokrenem cd ili nesto nevalja..ubacim cd,primi ga,odradjuje nesto i izbaci ga. Tako u svh 5 slotova..Probam drugi cd,isto.. Gore mi je radio kasetas fabricki.. Tek sam uzeo auto pa ne znam kako to radi sve..mozda ima neka caka.. Inace to je drugi cd sanzer..prvi je zakovao,tako je dosao,drugi sam uzeo i on nista,kao gore sto sam vec naveo?
  12. Ma najgore je sto ne znam kako on izgleda i sta tacno odradjuje..nesto bi nabudzio. Nadao sam se da samo bateriju ucvrscuje..a ne znam na sta prenosi struju i kako kad ima kontakt na stampanoj ploci..
  13. Paa..vidim imaju oklopi da se uzmu..ali mislim da u oklopu ne dolazi i limic.. Gde da uzme onda taj kljuc sa tim limicem? Taj limic sam video na slikama da ima i pitam se koja mu je funkcija..kao da samo sluzi da bateriju ucvrsti,bar tako po slikama mi deluje..ako samo ucvrscuje onda moze nesto da se improvizuje.. Bilo bi dobro kad bi neko ko vec ima taj kljuc da pogleda i kaze mi..samo da on ipak nesto oko struje ne radi?
  14. Pozz. Molim vas sa informaciju, kljuc od punta sa jednim dugmetom, vidim imaju korektne slike kod zamene oklopa kljuca..gde moram i ja to da uradi.Tek sam uzeo auto gde u kljucu nema baterije i pohabano je dugme i sad hocu da to pakujem ali me interesuje onaj limic sa bocne strane baterije koji sam video na slikama kod mene ga nema u oklopu..pa me interesuje koja je uloga tog limica i da li mogu bez njega nesto improvizovati da osposobim kljuc?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...