Jump to content
FAS Goran

Ledjo85

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Ledjo85

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Kaludjerica
  1. Ima li neko blendu za Fiat stilo, za radio. Da proda
  2. Pozdrav svima, ja naime imam jedan problem u vezi mojih celicnih felni za mog stilosa. Dobio sam uz njega fabricke alu felne 16-i to je super prica, vozim ga leti sa gumama 205/55/R16 gumama. Ali sto se tice zimskih guma kupim od neke budale 4 komada celicnih 15 ca i sve pasuju samo sto ove dve koje sam koristio na zadnjim tockovima su sire od guma( felne vire u odnosu na gume 1 cm, dok su prednje savrsene .) Konacno moje pitanje glasi koje su felne iste kao moje prednje da li treba manji j , et ili koji moj? Hvala na pomoci, btw ovo pitam zato sto na dobrim felnama nemogu da pronadjem njihovu oznaku.
  3. Pozdrav svima, procitao sam sve postove ali nisam nasao ono sto me zanima, 1.9JTD (2004) moj gospodin stilo zeza, imam dvoozonski klimu, komprresor radi cuje se ukljucivanje, vidi se na obrtajima, kada uspem da upalim klimu hladi, ali sada mi nije potrebna, veci problem mi predstavlja to sto uopste nece da ukljuci ventilaciju, pokazuje da ventilacija radi( ventilator na max) ali nema ama bas nikakvog duvanja. Sinoc sam se smrzao, nekad se ukljuci nekada ne, pokazuje da radi ali od ventilacije nista, STA DA RADIM, da idem kod elektricara ili kod kilmadzije...po,oc pls...hvala svima?
  4. Bio sam kod elektricara koji radi Fiat ozbiljno rekao da mi taj senzor ispod sedista samo odredjuje pritisak u ispaljivanju vazdusnih jastuka, elem cacnuo je kontakt ispod vozacevog sedista i sve se vratilo u normalu
  5. Pozdrav Stilisti, meni se pojavio ovaj problem, iskreno treba mi pomoc posto nemam pojma sta da radim. Sinoc sam sa devojkom isao kuci i pomerao sam suvozacevo sediste (F stio 2004 5 vrata) i desnim prednjim tockom udario na mali brezuljak od asfalta, tom prilikom mi se upalila crvena lampica airbaga sa dijalogom Airbag failure koja pisti, prilikom startovanja motora on uradi proveru Aiebaga sa narandzastom lampicom i check ok, medjutim crvena lampica se ugasi i ponovo uplai prilikom prelaska preko neravnina i izbacuje mi neprestano poruku ugasi motor, Ja mislim da su kontakti se razdrmali priliko udarca na neravninu, i jos jedna stvar, pre kada ne vezem pojas izbaci mi crvenu lampicu koja bilnka i zvucno upozorava na pojas, sadda posle ovog udarca ona se samo crveni i ne pisti, veZem pojas i Ona se ugasi. Moje pitanje je sta da radim, kako da utvrdim koje je sediste u upitanju? I kako da resim taj kontakt?
  6. Ma sredicu stvar, dogovorio sam se sa jednim limarom da mi zalepi silikonom, lik za par dana lepi neke soferke pa smo se dogovorili da ostatkom zalepi i moje lajsne
  7. Strasno sam dosadan, jel mi treba i taj "prajmer" uz lepak, sta je uopste prajmer?
  8. Drugari vidim ovde neki post, hocemo li da podelimo lepak, mislim da kupimo zajedno, kosta 1200 din, meni za lajsne treba 8 tacaka otprilike, jel bi neko na pola. lajsne se lepe s njim extra Mislim na M3 crni lepak(Silikon) za sofersajbne.
  9. http://www.ebay.com/itm/10X-FIAT-Stilo-SIDE-MOULDING-CLIPS-FASTENERS-REPLACEMENT-FOR-71740687-/252477505657?hash=item3ac8d50079:g:IhAAAOSwgQ9VzFPI Sta moze da fali crnom silikonu, ako samo na par mesta stavis? Ovo se ceka 20 dana, ja jos sada nemam para a idem u svatove za 15 dana....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  10. Znam i ja sam ih zvao i stvarno sam u problemu od 14 imam 2 cele, a treba mi bar 10...nasao sam na ebay-u, tj. ubio sam se da ih nadjem 10 komada a postarinom izadje 20 dolara, ako bih neko podelio iskustva kako nabudziti bez, bio bih mu zahvalan do groba.
  11. Pa od sunca i toplote su porozne, zato su i popucale....
  12. E ljudi, ja skinuo i poslao na farbanje, ali sam se nasao u velikom problemu, zabice su mi se raspale cak i ovih par komada sto je ostalo jako je krto...samo sto nisu pukle, gde da kupim nove zabice, to je moje pitanje?
  13. Samo procitaj prethodna 2 posta, pre tvog...ja ih jos nisam skinuo ali covek je objasnio, lagano natezes prstima ka vratima i ides jednu po jednu i super.
  14. Pozdrav Stilisti i ostali, meni je majstor rekao da zatvaranje EGR ventila se samo radi ako se konstatuje da je otisao skroz ili ti kroz neke indikacije-slabo vuce, ne moze da nabije odredjene obrtaje, ne moze da se upali...itd, a glavna preporuka je ciscenje sistema koje kosta 20 EUR sada za JTD (znaci usis, map,EGR), mislim to je toliko malo da moze da se uvrsti u mali servis (preporuka raditi u jesen)...mislim meni je mali servis sa rukama majstora 9200....WTF. Sta mislite o ovome?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...