Jump to content
FAS Goran

rakisvu

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About rakisvu

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad
  1. Hvala na zaista brzim odgovorima, skidao sam vazdusni filter i kad sam video gde su svecice i na netu kako se skidaju odustao sam od tog poduhvata Tecnost je zaista stala tamo negde dole ispod minimuma i sad ne pada i ne trosi vise, temperatura mu je uvek na pola cak sam ga danas namerno vozio na uzbrdicu i nije podigao ni makac. Tako da necu da diram ali mi i dalje nije bas najjasnije zasto je ispod onog sto je fabrika propisala.
  2. Cao svima, ja sam nov. Pre par dana kupio sam Punta 2003 god. I primetio sam da auto jako trosi vodu tj. mesavinu. Ako je tecnost recimo na liniji maksimuma za par kilometara ce biti negde daleko ispod minimuma. E sad majstor mi je rekao da ce ona negde ispod stati da se nece dalje smanjivati i da to ne smeta? Nisam primetio da bilo gde curi, auto odlicno vuce, grejanje radi odlicno, takodje dihtung je koliko mi se cini menjan relativno skoro vidi se po njemu. Jedino sto sam primetio malo pre da se na onom poklopcu od one posude gde se sipa antifriz cuje kao da on odpusta pritisak, predpostavljam da je to normalno, ali da li je normalno da toliko odpusti i to takvom brzinom?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...