Jump to content
FAS Euroauto Goran

Irena HGT

Members
 • Content Count

  2021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Irena HGT

 1. Biologija za V razred, Bigz
 2. Samo za vreme koliko treba da se pročita post u nekoj normalnoj državi bi trebala ekipa da se nacrta na vratima, posebno kada neko iskašljava krv. Nažalost, tako je i kada se zove hitna pomoć za starije osobe generalno i onkološke pacijente.
 3. Beloruska liga čeka, imaš nešto protiv? Donirali neki od njih respiratore, samo mi to pada na pamet.
 4. Kladionice? Sramota stvarno http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1772150-stab-nalozio-da-od-srede-frizeri-i-kladionice-rade-do-15-odnosno-do-13-casova-vikendom/
 5. @Woodoo http://voice.org.rs/voice-avenija-mb-zlostavljanje-zivotinja-o-trosku-gradana/
 6. Šta drugo očekivati od države sa celom pričom oko Avenije MB i (ne)kažnjavanjem onih koji se iživljavaju nad životinjama.
 7. Baš me zanima gde si video te slike
 8. Irena HGT

  Ma OFF BRE!

  Sad je još gore... Barem većina nosi maske, ako uopšte imaju neku svrhu u zaustavljanju tih PM-10 čestica.
 9. Da, da saznamo da li će da nas pozatvaraju u kuće
 10. Kao prvo, ne poznaješ ni mene ni Nešu ni nama slične i samim tim prvenstveno, ne možeš sebi da daješ za pravo da nas okarakterišeš na taj način. Šta ti znaš o tome gde sam ja i da li sam negde ležala? Moja majka je isto ležala u nehumanim uslovima dok je nisu ubili lekari i ova "država". Znam da bi delila isto mišljenje sa mnom, jer je razliku od ispranih mozgova umela da koristi svoj.
 11. Radije ću da sedim u stanu i da se raspadam 5 dana od kašlja i temperature nego da idem među 3000 raznoraznih ljudi, da spavam na smrdljivom dušeku i jastuku, na metar od nekoga ko može biti i manijak i sa nekom drugom zaraznom bolešću i sa ko zna kakvim shvatanjima po pitanju higijene, a i da delim kupatilo sa istim. Neka. Ako mi se sloši idem u bolnicu gde mi je i mesto i gde će i biti obezbeđeno sve što treba za bar osnovno lečenje. Problem i jeste u tome što se sve radi bez ikakvog plana i ideje, što nisu ni malo spremni niti imaju bilo kakve definisane mere za ovakve situacije i tako sada, zbog gomile idiota koji su zaraženi i koji bi trebali da budi u kućnoj izolaciji - a nisu, nego seju boleštinu svuda naokolo mi treba da idemo u improvizovani kamp za zaražene. Kada bi samo prekvalifikovali hiljade botova koji se i sada bave kampanjom, u volontere koji bi brinuli o onima u kućnoj izolaciji mogli bi da pokriju barem ceo Beograd i okolinu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
 • Create New...