Jump to content
FAS Goran

ikan989

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ikan989

  1. Drugari, planiram da probam da zamenim obicna dvevna svetla led svetlima. Pa me interesuje da li je neko od vas menjao, tj. da li led sijalica sa sve hladnjakom moze da stane u far i da se poklopac iza fara lepo zatvori, u pitanju je fiat punto MK2(uski farovi). Pozdrav i hvala na odgovorima.
  2. Drugari, sad oko praznika sam imao problem, imam Punta 1.2 8v, desio mi se problem kada sam upalio auto (bio je vec zagrejan), motor je poceo da radi ko traktor ( kao da radi na 2-3 klipa) i uplalio se check engine. Kasnije uvece kada sam siso da ga upalim (vec se bio ohladio) sve normalno, bez problema uplalio i normalno radio. Posto se servis gde odrzavam kola nalazi malo dalje, dal smem da ga odvezem do tamo, a da mu nesto jos vise ne zeznem. Hvala vam na odgovorima
  3. Hvala videcu sta nude oni, i sta nude ostali, odnos cena, pa cu da odlucim. HVALA u svakom slucaju na brzim odgovorima.
  4. Drugari, kakva su vasa iskustva sa amss-om ili nekim drugim preduzecima koje nude pomoc na putu. Bilo kakva informacija je dobrodosla ili jos bolje neka preporuka. HVALA
  5. Drugari, dal neko zna, jel mora da se imaju lanci za tockove ako se putuje negde van grada? Hvala vam
  6. Drugari, konacno sam naso temu vezano za kaseta adaper, jel postoji neka mogucnost recimo da pustam muziku preko mob-a. Probao sam par puta pusti pesmu, pa se pauzira i tako u krug. Hvala unapred na odgovoru.
  7. U kom odnosu je mesao antifriz i destilovanu vodu nisam siguran, ali mislim da nije bilo bas 50:50
  8. Kod mene je sipao tri litra antifriza, i dosipao posle destilovanu vodu, koju kolicinu nisam siguran. Ali i meni se cini da bi po onome sto pise u punta trebalo da ide 4.2l.
  9. Drugari, treba mi vase misljenje, otkako sam kupio auto, varira mi nivo antifriza, recimo kada je motor hladan kada proveravam ujutru, tecnost je malo ispod minimuma, auto sve normalno radi, digne temperatutu negde na sredunu i tu stane, nakon silnih provera nisam mogao da utvrdim da li gubi negde, dosta sam procitao po forumima, i nisam naisao na neki problem o kojima su pisali ostali clanovi, medjutim kada se auto zagreje nivo antifriza se poveca negde do donje crtice od maksimuma(sto mislim i da je normalno), e sada kada su mi kod servisera menjali tecnost, radili su to kada se motor ohladio, sipali skoro 3litra antifriza pomesanim sa destilovanom vodom, pustili onda da se motor zagreje nivo antifriza se podigao do maksimuma i onda majstor ispustio visak, tj spustio ga negde na sredinu izmedju maksimuma i minimuma, normalno kada se motor ohladio tecnost spala malo ispod minimuma. Po njihovom misljenju nije otiso dihtung glave motora, zato sto mii ne mesa tecnost i ulje, i unutra na podu mi nigde ne pokazuje da je mokro. Da li neko ima slicnoh ili istoh problema, da li je neko uspeo da utvrdi u cemu je problem. I da li je neko koristio ovu tecnost, rekli su mi u servisu, da se sipa direktno u bocu antifriza i ako i negde pusta ova tecnost popuni te rupice , pa me interesuje da li neko zna dal ima nekih nezeljenih efekata, dal sme da se mesa sa antifrizom. Hvala, i izvinite na malo duzem postu.
  10. Mislim da je lim ok da nije potpnuo, samo sto je ogrebotina vidi se malo dublja, oseti se pod prstima laicki receno, planiram da ga sve odradim i da se sanira i da se prefarba posle, e sad ako ima neko nekog da preporuci iz Nisa, bio bih zahvalan.
  11. Drugari, jutros me sacekalo neprijatno iznenadjenje na parkingu, neko je ogrebao ili zakacio auto. Pa ako imate neki savet, predlog kako ovo najbolje sanirati? Hvala vam.
  12. Drugari, da li neko zna ili mi moze preporuciti nekog auto limara i farbara u Nisu, na parkingu mi je neki lik pokusavajuci da se parkira do mene ili isparkira nisam siguran, dobro zakacio zadnja desna vrata i ogrebao ga, pa ako neko nekog zna pisite, sredio bi u sto skorijem vremenu
  13. Pa znam, ali ovako izgleda bas bezveze izgleda, aj da su je bar nekako normalno skinuli, a ne ovako sve polomili, sad mi je zajebancija da sve menjam :/
  14. auuuu, sad mi se nesto i ne menja komplet taj deo, a kako se skida plafonjera, sada nisam siguran ali kod mene je samo ona plastika i sipka polomljena, onaj metalni deo je ostao na krovu, a kada pustim radio on najde neke lokalne stanice i fino se cuje, sada pitanje je, dal mora opet sve to da se skine i montira od pocetka ili mogu samo plastiku i sipku da nasrafim na ovaj nastaqvak sto je ostao...
  15. Drugari, da li neko prodaje krovne antene za fiat punto, treba mi sa sve onom plastikom i stapom?
  16. Hvala, za sad sam zadovoljan auticem , fenomenalan je lepo ide, malo trosi bas ono sto sam ocekivao, a uzivo igleda jos lepse, cak je i enterijer bas ocuvan
  17. Pozdrav drugari, evo i ovde da se predstavim Ja sam Ivan Iz Nisa po zanimanju ekonomista , vec duze vreme posecujem forum, od skora vlasnik Punta 1.2 8v , a pre toga vozio skodu.
  18. Postovani clanovi, odavno citam ovaj forum, i odavde sam dobio vrlo korisne savete prilikom kupovine mog prvog fiata hvala vam na pomoci, pa je red da se predstavim od skora sam vlasnik modela Fiat Punto 1.2 8v, auto je kupljen u Beogradu, od vlasnika. Od opreme poseduje air bagevo za vozaca i suvozaca, daljinsko i ostalu standardnu opremu fiata, je preso oko 190.000 km.
  19. Drugari, ispala mi jedna ponuda za fiat punto 1.2 16v, razgovarao sam sa ljudima koji voze ovaj model i misljenja su podeljena neki ga hvale a neki kude. Kakvo je vase misljenje, zanima me sve u vezi ovog motora: potrosnja(gradska,auto put), odrzavanje,ponasanje u preticanju, da li je neko imao nekih vecih problema sa njim, sve mane i prednosti. Hvala vam na odgovorima?
  20. Hvala na odgovoru druže, bio sam ja da vidim ovog puntića, i nije samo to udaran je spreda, valjda popustio kit pa sve tačno vidi, nego se to na slikama ne primećuje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...