Jump to content
FAS Goran

Milan 0000

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Milan 0000

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo HGT 2.0 20v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Razumem da bi to bio problem, ali to je samo spolja, unutra je lepo naneta diht masa, samo je majstor koji je radio malo aljkav pa je mazao kako je stigao, a sto se tice dihtunga, stavljen je odgovarajuci dihtungm ali je pored toga stavljena i diht masa na poklopac glave, predpostavljam da si na to mislio.
  2. Fiat u odlicnom stanju, motor odlican uradjena puna generalna motora pre 300 predjenih kilometara, menjac takodje odlican, radi perfektno i na benzin i na plin, veoma mali potrosac, limarijski nigde truo, uzivo isti kao na slikama cak i lepsi, prednje gume dobre, zadnje gume solidne, alu felne 14", enterijer ocuvan, akumulator los, moguca svaka provera automobila, registracija istekla pre 15 dana, auto se ne vodi na mene, ali nije nikakav problem za prenos. Auto se nalazi u Beogradu, tablice su Kragujevac jer je Fiat tamo kupljen, sve u svemu odlican auto i nema ulaganja, pali i vozi. Moguce svakave zamene ponudite sta imate samo budite realni. Takodje moguca zamena i za novija havarisana vozila, isto tako i sa neispravnim motorom u zameni cena veca. Moguca mala korekcija cene za ozbiljne kupce.
  3. Fiat u odlicnom stanju kako mehanicki tako i limarijski, motor odlican ne trosi kap ulja, nikad nije bio plin u njemu, limarijski kao na slikama nigde nije truo.Zamenjeni delovi:Prednji amortizeri, lamela, silen blokovi, viljuske uglavnom sve na trapovima je uradjeno u poslednja 2 meseca, uradjen kompletan veliki i mali servis pre 1000km, prednje gume m+s 195/50/15 u dobrom stanju, zadnje gume letnje ista velicina u solidnom stanju, enterijer ocuvan malo je osteceno vozacevo sediste a sve ostalo je u dobrom stanju, registrovan do 03.09.2016, fiat ide odlicno, potrosnja nije velika s obzirom da ima 147ks, moguca mala korekcija cene za ozbiljne kupce, Cena 1400e. Znam da je cena malo veca ali sve je zivo odradjeno na njemu i stavljani su samo novi delovi, posedujem racune za vecinu stvari koje sam zamenio, bolje odrzavan i manje gazen HGT od ovog necete naci. Za vise informacija pozvati na 061/8051-730.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...