Jump to content
FAS Goran

Kiddy987

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Kiddy987

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pancevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav drugari,imam jedan problem sa bravom 1.6.Prva brzina ventilatora mi se pali tek na otprilike 2,5 crte iznad pola,izmerio sam temperaturu antifriza u tom trenutku bila je 92 stepena,ventilator ugasio na 87.Ranije se to pokretalo na samoj polovini skale i tu je uvek kazaljka stajala.Zamenio sam senzore na termostatu ima ih 2,a inace i sam termostat je nov,tropinski davac na hladnjaku i reostat ventilatora,tako da ne znam sta moze da bude problem takvog octivanja jer mi je nelogicno da 92 bude toliko iznad pola skale,ili mozda gresim.Svaki savet je dobrodosao
  2. Pojavio mi se slican problem,klapna radi u prva cetri polozaja,a u petom gde treba sve da duva na soferku,sad je otvorena i klapna dole za noge,jel to znaci da moram sve da skidam?
  3. Zdravo svima drugari malo kasnim sa odgovorom ali evo o cemu se radilo,zbog gore navedenih simptoma otisao sam na merenje pritiska goriva pri cemu mi je sa 4 bar na leru prilikom opterecenja pritisak goriva padao na 2 bar i to nikad na definisanom broju obrtaja nego kako zapadne,znaci potencijalni problem pumpa ili regulator pritiska,majstor je izvadio kuciste sa sve pumpom goriva i ono sto smo pronasli u njemu nije bila prljavstina nego onaj gumeni providni zaptivak od cepa flase koji je redovno zapusivao usis i pravio pizdarije,prethodni vlasnik umesto na pumpu tocio flasama izgleda i na samom ulosku gde postoje 2 buksne za struju jedna je bila malo je reci labava,ono je landaralo tamo vamo kontakt nikakav.Uglavnom posle te da kazem male intervencije auto gura u maximalu obrtaja bez problema i ide super.
  4. Zamenio senzor radilice i dalje imam problem,otisao 3o km auto isao lepo normalno sve kako treba lako prima gas,vuce sve super....Odmorio pola sata i u povratku jos pri kretanju primetio sam da slabije prima gas i da se muci vec u 2 oj,3 oj i onda sam ga probao dokle ce da ide,stao je na 4000 rpm i ne prima vise gas spustio ga na 80 kmh i dovezao kuci,tako da idem na dijagnostiku pa cu videti
  5. Cim mu zamenim ovaj senzor ide na test voznju a svakako ce na dijagnostiku
  6. Ne pali tu lampicu,a nemam displej putnog racunara da vidim nesto jer je model iz 97 Uzeo sam senzor magneti marelli pa cu ga zameniti ovih dana a onda videti sta ce biti,nadam se da nece biti vise zajebancije
  7. Sta je taj MIL?Mislim nemam iskustva oko tih stvari pa pitam a ovo mi je prvi auto,lokalni majstor mi je napomenuo da je mozda u pitanju senzor radilice?
  8. Pozdrav svima,imam problem sa bravo-m 1.6 16 v,gasi se u toku voznje odnedavno a ugasio se jednom i na leru,ide npr na nekom standardnom broju obrtaja 2500-3000 80-100 kmh i odjednom nece da prima gas obe skale padaju i auto se ugasi.Prodje 30ak sekundi auto najnormalnije upali krene ide par kilometara i opet isto,s tim sto sam primetio da kad nagazim papucicu recimo u drugoj,trecoj pa i svim brzinama on zakuca obrtomer na nekoj vrednosti nekad na 2500 nekad 3000 nikad ista vrednost i ne vuce dalje i onda znam da ce se posle nekog vremena opet ugasiti,sta moze da bude problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...