Jump to content
FAS Goran

Aleksandar22

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Aleksandar22

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat 500L
  1. Dedinitivno nije od hladnoće jer kada sam jutros krenuo na posao ,bilo je 6 stepeni a problematični zvučnik je radio dobro.Vozio sam nekih pola sata do posla i kada sam se uparkiravao isključio se.Pojačao sam do 16 podeoka i odmah je proradio. Tražio sam na stranim sajtovima slične probleme ali bezuspešno.Čak mi se dešavalo da u toku vožnje ,kada skrećem ,zvučnik ugasi ,i čim ispravim volan on proradi!? Da li sam ja to nešto umislio ili ima neke veze ,nemam pojma.... Odustao sam od skidanja zvučnika i proveru žica jer nemam iskustva sa tim a i pravog alata (univerzalno merilo struje ,otpora...) Ne smeta mi toliko ali zna da iritira! Probaću u servisu. U svakom slučaju ,hvala svima!
  2. Pozdrav svima! Treba mi mala pomoć/ savet oko prednjeg levog zvucnika (kod vozača). Nekad se zvučnik sam gasi i pali kada je jačina zvuka ispod 15 jedinica ali se sve besprekorno čuje kada je iznad tog 15-og podeoka na displeju. Je l' možda neko zna u čemu je problem i kako ga otkloniti?Pretpostavljam da je u pitanju neka žičica. Hvala!
  3. Pozdrav drugari! Treba mi pomoć u nalaženju dobrih letnjih guma (205/55/R16) do 7 000 dinara ,pa me interesuju vaša iskustva / preporuke? Nov sam na forumu i iskren da budem ,mrzi me da pretražujem ceo forum ključnim rečima. Vlasnik sam Fiata 500L 1.4 pop star. Hvala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...