Jump to content
FAS Goran

nemanjasd96

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About nemanjasd96

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Smederevo
  1. To sve znam, ali kad ja pomesam sve to, isto za 5-6 minuta pocne voda da isparava i izlazi na cep, curi sve vreme, ne staje. Imam utisak ako ostavim tako dugo, izacice sva tecnost. Kad nabijem gas, voda se povuce, isprazni pola kadice i kad pustim gas skroz, izadje mnogo vise, kao da izvire negde. Marea je sa 1,9 motorom i 75kw 2000 godiste..
  2. I kad ubacim antifriz, isto mi se desava. Za manje od 5 minuta na leru, zagreva vodu da isparava i izbacuje vodu. Desava mi se jos da kad ga u voznji izbacim iz brzine i turiram, obara mi temperaturu. Ja ne znam sta je to? Zagrevao je i pre zamene. I sa antifrizom i bez njega isto..
  3. Cao drustvo. Imam jedan problem, pa bih podelio sa vama, jer mozda je neko imao slicnog iskustva. Imam Fiata Mareu, puklo mi je jedno crevo za vodu i ja sma to zamenio sam, stavio sam novo. Kad mi je auto upaljen, kad radi na leru, sipam vodu u kadicu i za manje od 5 minuta voda skoro da kljuca i podize nivo vode u kadici i izlazi sve vreme, ne staje. Kad dam gas, motor povuce vodu i cim pustim gas on opet izbacuje neki visak. Kuler ukljucuje, ali motor opet pregreva vodu i nabija temperaturu. Zanima me da li je neko imao iskustva sa tim i kako je to resio? Hvala puno, unapred! Pozdrav.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...