Jump to content
FAS Goran

cuore_sportivo

Members
  • Content Count

    513
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by cuore_sportivo

  1. Kako je dobra bila ova stara...imao moj komšija AMG,kada sam ga pitao koliko troši?kaže on sine vidiš tablicu(Bg-10-110),e toliko hahaha
  2. Ali vetar lomi potrudicu se i ja da dodjem mada sam se razboleo kao pas...
  3. Slažem se,ali mislim da nije dezinformacija. Neverovatno mi je da sa više strana čujem istu priču. sve je to naštimovano tj zabava za milione. nadam se da će izaći u javnost taj snimak ako postoji.
  4. Apropo priče sa 10 različitih strana sam čuo da je advokat ovih udario lika iz interventne(samar),zato je i spakovan. postoji i policijski snimak,nadam se da će ga neko objaviti.
  5. Pa dobro...zabava za milione... nesto je uradio sto nije trebalo verovatno. Jel ima snimak pre hapsenja? Muka mi je vise od jednih i drugih!!!!
  6. Baš je loš EL Camino...ko je gledao seriju razumeće,ko nije njaaa prolazna ocena. sad gledam Fractured,nije loš.
  7. To je obično samostalac sa belom krovnom oznakom sa TX i brojevi neki,ili GOLD Taxi tabla pa misliš da je regularan. Tj on jeste regularan,svaki od njih i plaćaju porez ali imaju svoje cene koje su bolest!! Znam ih par i tako je jedan vozio moju bivšu devojku od Trga republike pa do Vračara-Čubura za 4500 naravno poslala mi je poruku i vožnja nije naplaćena.
  8. Punto,najisplativiji i napouzdaniji auto za gradske i povremene vangradske potrebe!! Presao sam 60.000 sa mojim od 2015 godine,tri puta na more,CG 2x,Grcka jednom. Bez problema...nisam gledao klip ali znam sta mogu da ocekujem. Mene su moji roditelji vozili u peglici vise puta do mora i nazad i nista mi ne fali. Svaki auto ima prednosti i mane.
  9. Auto mi je trzo,trokirao,palio check engine 2 dana(blinkao) katastrofa. Potrošio sam što sam imao benzina cca 20ak litara sipano na Gazpromu u Južnom Bulevaru,odem do Mola malo dalje ka G.Vučića,sipam 30 litara aditivirane 95ce i i provozam se do M.Požarevca i nazad. Gle čuda...auto mi prede kao mačka. Ovo mi se sa NIS(Gazprom) pumpom dešava već treći put. Da li je bilo vode ili šta,ja ne znam,znam samo gde NEĆU više sipati gorivo nikada!
  10. Da bre..160.000 godisnje,ala ga peglaju žabari...
  11. Ne koriste svi plastiku i net za plaćanje usluga. I dalje keš postoji. Car Go nema opciju za placanje gotovinom
  12. On je znači dao uredno i račun a regulare je? Ne mogu da provalim šta piše za relaciju,tj ne razaznajem švrakopis. Nema ni broja službenog sa table. čudi me i da je dao račun.... Treba otići u centar,tražiti povraćaj novca i kaznu(suspenziju) za ovoga!
  13. Ne treba generalizovati sve taksiste,ovakvih ima i uvek će ih biti. Ova naša zemlja je pukla po svim šavovima odavno. Ko je platio ovu vožnju? I ako je platio zašto je to uradio? Jedino ako je osoba ženskog pola pa se uplašila ili je stranac? Znam tipa koji je od Ušća do Bloka 19(Vladimira Popovića 44) platio 2400 din plus prtljag 600. Stranac naravno....
  14. Vozzi radi od moje drugarice brat tj ima udeo u firmi. Raspitacu se bas kako funkcionise. cini mi se kao dobra prica skroz
  15. Toliko su dosadni da sam ih slatko napenalio pre mesec dana. 120 puta su me zvali smarali uf...
  16. Nadam se da ces resiti...ja sam menjao aku ali mi nije bilo do njega. I onda je radjen relej ali zaista ne mogu da se setim gde i koji. Iste sam simptome imao kao ti.
  17. Meni je neki relej menjan...ne secam se tacno gde i koji. Isti problem,Punto 1.2 16v
  18. Ajaooo da,i ja videh kamere tu juce...sklanjace garant sve parkirane okolo i na ulici tj kaznjavace
  19. Meni na svakih 7 dana odprilike zablokira kada motam pun levi...moram da odem na dijagnostiku ali me zanima da li bi mogao motor ili pre senzor da bude? Ugasim-upalim i sve je normalno opet jedno vreme
  20. @neshaoct slazem se sa tobom tu... ali je mene bas atmosfera sama uvukla,kao da sam ja jedan od protagonista nadam se da ce ovako nastaviti i dalje...sam kraj sa onom pticom kada je pala na asfalt uf .... brzo ide radnja
  21. Chernobyl https://www.imdb.com/title/tt7366338/ Odlicna prva epizoda...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...