Jump to content
FAS Goran

Milos123

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Milos123

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday January 25

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Grande punto 1.9 mjet , Fiat Grande Punto 1.3mjet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav ljudi, kupio sam Stopove od Grande Punto Evo. Ne mogu nigde da nadjem džekove da bi ih povezao. Citao sam temu i one džekove od napajanja ne mogu nigde da nadjem. Treba mi dzek sa 5 pinova. Ima li neko ideju kako da sredim??
  2. Pozdrav svima Svi znate vec sta se desava sa zatamljenim staklima na automobilima. Ako hoces da registrujes auto moras da skines folije. E sad, problem je sto su mi skinuli folije u Black Glass i totalno su mi pokidali zadnje grejače na staklu. Zanima me da li ima spasa tome ili sta da radim? Hvala!
  3. Imam za prodaju 2 telefona. Oba telefona kupljena u telenoru! 1. Sony Xperia Z3 - 170evra Sony Xperia Z3 u odlicnom stanju. Na telefonu sve radi besprekorno. Sitni tragovi koriscenja po ivicama. Silikonska zastita poklon. Uz elefon ide Orginalni punjac. 2. Iphone 6S Rose Gold 64GB - 550evra Iphone bukvalno nov, kupljen u novembru 2016god jos uvek pod garancijom. Telefon besprekoran. Nekoliko zastitnih maski poklon. Uz telefon ide orginalna kutija, punjac, slusalice, sve upakovano zajedno.
  4. @Zvezdo Hvala na opsirnom odgovoru. Nista, onda ako hocu da sijaju moram uzeti negde od GP 2006 god recimo koje imaju te diodice. Jer bas bezveze izgleda uvece. Moras traziti kontrole po volanu. @lufti Skinuo sam ih i nema dioda.
  5. Imam problem da mi ove komande ne sijaju. Tj pola sija, pola ne. Pa me zanima da li neko zna ili ima neki snimak kako se menjaju sijelice?
  6. Pozdrav svima. Procitao sam ceo skoro sve o komandama na volanu i negde pise da posle 2008god nisu vise stavljali diode koje sijaju. Moj GP je 2008god i ne sijaju mi komande, a perfektno rade. Je l' zna neko da li je istina da stavarno nisu ugradjivali te diode sto sijaju ili su jednostavno crkle pa ne sijaju? :/
  7. Pozdrav, predpostavljam da cena zavisi od toga koliko je vozilo oštećeno i sta želim da se radi. Ali ako nije problem da mi okvirno kažete koja je cena za poliranje celog auta i zaštitu naravno voskom? U pitanju je Fiat Grande Punto. Inače svaka vam čast kako radite. Po ovim slikama što sam video perfektno!! Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
  8. @andreja.micovic Hvala! 215/45/17 su dimenzije. Nisam uzeo nove jer sam našao goodyear skoro nove, vožene 1500km za iste pare koje bi dao npr za Barum ili lassa koja su srednja klasa. Imaju 8mm šaru. Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
  9. @Ivan @andreja.micovic Evo našao sam i gume i stavio na auto da vidim kako ce sve to da izgleda. Šta vi mislite?
  10. @andreja.micovicPa ja bih odvojio 90-100evra po gumi da valja. Hvala na pomoci, pogledacu i drugim temama. Hvala ljudi jos jednom. Pozdrav
  11. Ljudi, pozdrav svima. Trebam da kupim letnje gume u dimenziji 215/15/17. Zanima me sta preporucujete od brendova? Izdvojio bih recimo 90-100evra po gumi. Hvala u napred!
  12. @andrija.micovic A gledao sam naprimer TOYO proxes t1 SPORT PLUS, ona je isto u rangu fulde ili npr NOKIAN Zline? Izvinjavam se sto sam dosadan ali ne mogu da se odlucim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...