Jump to content
FAS Goran

S62

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About S62

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bg

Previous Fields

  • Garage
    Bg
  1. Hvala , ta poluga je dobro nemam na sta taj vrh poluge da stavim jel je ostao deo u motorcicu ali mogu da je zaglavim u taj polozaj. Evo do malopre sam cackao nesto ali bezuspesno. Probacu ponovo .
  2. Pozdrav , prelistao sam ceo forum i ne mogu da resum problem . Isto mi kod vozaca duva hladno desno toplo. Otvorio sam kod menjaca onu olastiku i jedan motor visi pukli su mu drzaci i naravno onaj zglob visi i ne moze da menja klapnu inace pukao je i onaj beli zubcanik na koji ide taj zglob. Ocu da zaglavim klapnu da mi duva sada stalno toplo a posle cu oromenim hladno. Pokusavam da je vucem gore dole nista se ne menja pricam o belom plasticnim zglobu da ga tako nazovem. U kom bi on polozaju trwbao da bude zna li neko? Hvala
  3. Pozdrav, imam problem sa migavcima ne rade ni posebno kad skrecem ni sva cetiri. Cuje se kada dam komandu u kolima i lampica na tabli svetli, ali nista se ne pali, isto i kada zakljucavam auto ne upale se migavci. Inace od skoro je sa vremena na vreme počela da mi se resetuje tabla vreme prosecna potrosnja i datum. Da li neko zna u cemu je problem? I koji je broj osiguraca za migavce pregledao sam one seme i nigde ne pise za migavce?
  4. Pozdrav, imam problem pre par dana krenem da upalim auto on mi izbaci asr fail i airbag fail ja probam da upalim on vergla malo i nista. Probao sam tako 3 puta i onds je upalio. Posle toga dan dva isao normalno. Onda nije bio paljen 5 dana i jutros kada sam posao na posao okrenm kljuc ne izbacuje nikakve greske zavergla par puta i onda izbaci asr i air bag fail mislim i jos nesto. Probao par puta i odustao. Kolega mi kaze da je akumulator, da li je neko imao slican problem da znam dal da idem sutra da kupim nov ili je nesto drugo? Hvala
  5. Pa dobro to je korektna cena ako cu da resim problem. Videcu onda da probam kod nekog od majstora spomenutih ranije ili ako neko ima predlog nekog majstora neka posalje broj ili adresu.
  6. Hvala. Znaci u tome bi trebalo da bude problem? Jel se to nalazi ko vozacevih nogu kao sto je pisalo u ranijim postovima?
  7. Pozdrav, od skoro sam vlasnik fiat stila, juce sam imao problem sa klimom o kome pricate. Kod mene duva vruce a kod suvozaca normalno hladno kada ukljucim klimu da hladi. Prelistao sam skoro celu konverzaciju, jel moze neko da mi kaze odakle da pocnem gde otici prvo da resim problem. Sam ne verujen da imam alat da to promenim. Koje je najbolje i ako je moguce naheftinije resenje, ne bi da dajem po 200 evra kao sto pisu neki. Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...