Jump to content
FAS Goran

mige

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mige

  1. Nije do toga, posto imam i komande na volanu.
  2. Od pre par dana imam problem sa fabrickim cd radio uredjajem Blaunkput. Sve radi, ali kada hocu da slusam cd, svira radio., nece da prebaci na cd. Moram da izvadim cd iz uredjaja i vratim nazad i on normalno pocinje da reprodukuje zeljeni cd/mp3. Da li neko zna u cemu je fora i da li se jos nekom javljao ovaj problem ?
  3. gde si uzeo sei ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. evo slika b stuba i jos koja auta. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. pa nisam primetio. Doduse auto i ne vozim pod zabranom sam od danas 2 meseca. Registrovacu ga za mesec dana da ga sredim dok mi ne istekne zabrana.Danas sam promenio folije na b stubu. Nervirale su me stare na vozacevoj stani su bile malo iskrzane. Hocu da ofarbam felne. Ima negde gde je lak pustio na limariji da to sredim i na spojlerima ima malo da se izgituje i zafarba.
  6. pa nikakva . Nego nisam imao druge slike u telefonu. Pa sam okacio i te sa satom Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Ja sam Milan iz Cacka. Nisam imao auto. Nisam ni planirao da kupujem skorije. I pre neki dan vidim zutog punta sportinga 2005. god na polovnim autombilima. Zovem ortaka i iz Cacka zapucamo i doteramo ga. Znaci morao sam to da uradim. Auto je znaci bio manje od 48h na oglasu. Prodao bi se brzo.... Auto je proizveden u aprilu 2005. Od opreme ima sve sem digitalne klime. Znaci od tempomata, hill asistenta, abs-a, fabricki vufer, siber, komande na volanu...... Auto imje dugo stajao u Nemackoj. Na cajgeru pise 156k km. Kolko je presao stvarno ne znam i ne zanima me. Kad smo ga uzeli provozali ga ka petrovaradinskoj tvrdjavi i kad smo presli na onaj stari asfalt ispadne nam mrezica sa katadiopterom. vratimo se i nadjemo ali je katadiopter vec bio slomljen. Narucio sam drugi. Evo par fotki od mene za pocetak... Sent from my iPhone using Tapatalk

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...