Jump to content
FAS Goran

Gale123

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Gale123

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sredjivao plin na autu u jednom servisu i vlasnik me pita da li imam rezervni ključ i učita mi na nekom uredjaju( nešto kao skener otiska prta) sa ključa nešto i sutra prestane da mi radi daljinsko zaključavanje. Mogu ključem da otvorim i upalim auto. Da li postoji neka šansa da mi je u servisu nešto zeznuto?
  2. Očisti sam kontakte, ipsprskao, zamenio releje koji se nalaze kod akumulatora i vratio ih na mesto gde treba da stoje. Problem je bio npr. na graničnom prelazu kada je veća kolona uključi klima onda je temperatura odlazila preko pola(100c) sada je sve ok sa klimom je oko 90 stepeni. Testirao na putu za Tasos odakle vas pozdravljam.
  3. Pozdrav . Našao relej druge brzine bio sakriven kod fara. Malo bolje pročitao temu i vidim da se prva brzina uključuje ranije jer meni se pali ventilator na 98c. Izgleda da je problem prva.
  4. Bio do Adama danas oko 13h. Radio sam centriranje prednjeg i zadnjeg trapa. Najvise zbog zadnjeg jer su se gume trosile sa spoljne strane. Covek je ubacio tegove sa suvozaceve strane i ja sam sedeo i pomerao volan . Platio 3300din .Cini mi se da ne sve ok. E da Lybra 2.0 benzi 2004g
  5. Nisam pronasao app . Bardolini je gasni uredjaj , sekvent .
  6. I ja sumljam da plin ima veze sa pojavom greske i zanima me kako to moze da se resi . Pali odlicno imam ovaj auto sest godina i lampica je stalno upaljena pa sam odlucio da resim ovaj problem . Mislim da kada vozim na benzin vise trosi ,losije ubrzava nego kad mu ugasim gresku . Nikada se ne pali lampica u toku voznje nego kada se startuje .
  7. Hvala na odgovoru . Greska moze da se obrise ali se pojavi posle par dana . Ocitana je pomocu MINI ELM327 i ODB CHECK aplikacije .
  8. Pozdrav . Da li neko moze malo bolje da mi objasni ovu gresku koja mi se javlja na autu . Lancia Lybra 2.0 benzin / plin Lancia Lybra P1172 http://p1172.enginetroublecode.com/lancia-lybra

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...