Jump to content
FAS Goran

nicingorance@yahoo.com

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About nicingorance@yahoo.com

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Krusevac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Idea
  1. Hvala na savetu, procitao sam sve sa linka ali tamo se radi o motoricu koji regulise da li ce ulaziti svez vazduh ili ce se vrteti onaj iz kabine. Meni to funkcionise ali mi ne duva topao vazduh na vozacevoj strani. Naime, kada podesim temperaturu na 28 stepeni i levo i desno (radi se o dvozonskoj klimi) topao vazduh pocinje da duva samo na suvazaca, a kod vozaca duva hladno.
  2. Postovani forumasi bio bih vam zahvalan ako mi pomognete oko problema koji imam sa digitalnom dvozonskom klimom na fiat idei 1.4 16v. Naime, problem se ogleda u grejanju koje ne funkcionise na vozacevoj strani. Klima radi kako na vozackoj tako i na suvozackoj strani bez problema, ali kada podesim temperaturu za grejanje na vozacevoj strani duva samo hladan vazduh a na suvozackoj lepo greje. Ako je neko imao slicno iskustvo neka mi kaze kako se ovo resava. Jos da napomenem da sve ostalo radi na klimi, mislim na smerove duvanja, auto rezim itd. Problem je samo sa ventilacijom tj. grejanjem na vozacevoj strani.
  3. Pozdrav drustvo. Ako neko od vas ima iskustva pre nego odem kod nadrimajstora i servisera zamolio bih da podeli iskustvo sa mnom. Naime, ranije se to desavalo redje ali sada se to desava u toku svake voznje. U toku voznje, ali tek kada se motor malo zagreje pali se lampica check engine. Ne utice na rad motora koliko sam primetio ali utice na potrosnju. Kada se motor ohladi ili ako se vise puta u toku dana auto pali i gasi lampice prestane da svetli ali cim se auto malo zagreje pali se opet. Napominjem da su odradjeni i veliki i mali servis pri kupovini. Automobil je Fiat Idea 1.4 16V 2005 godiste. Unapred zahvalan.
  4. Pozdrav svima. Kupio sam Fiat Ideu 1.4 16V. Kada sam probao auto pre kupovine sve je bilo ok ali kada sam danas probao auto nece da primi gas vec trokira dok ga ne podignem na vise obrtaje. Isto to se desava i u voznji, trza dok ga ne popnem na vece obrtaje. U pocetku je palio zutu lampicu check engine koja je treperela i posle nekog vremena se gasila. Sada se upalila i pokazuje engine failure i desava se isto sa trzanjem. Sipao sam gorivo na tri razlicite pumpe misleci da je gorivo. Podigao sam haubu i pri dodavanju gasa cuje se neki zvuk kao da negde vuce vazduh. Zna li neko o cemu se radi?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...