Jump to content
FAS Goran

max 1

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About max 1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi sad
  1. Nabavio sam novu stampanu plocu (kutije sa osiguračima). Autoelektričar je video kvar. Mora se verovatno čitava prednja strana skidati sa instrument tablom !? Kaže da se proba naći NOVA ili POTPUNO ISPRAVNA instalacija koja ide od osiguračke kutije! Florida in 1.3 cw 2008. god. Inače će se ponovo dešavati slično. Da li ima neko taj deo instalacije,( ili u krajnjem slučaju čitavu unutrašnju instalaciju), ili zna gde se može naći. Ako ne, bar nove ili potpuno ispravne buksne (kontakte sa 10 i 12 papučica). Slikao sam ono što sam mogao. Pretraživao sam prodavnice i otpade, ali za sada ništa. Pomoć !!
  2. Evo i slike buksne pre "požara" topljenja žica. Ima li ih neko nove ( sa 10 i 12 kontakata -izgleda kao na slici) na prodaju, ili polovne ispravne sa papučicama ili bez)
  3. Ajmo ovako. Izgoreli su konektori-buksne u floridi in 1.3 cw na elektronskoj štampanoj ploči (počela da gori debela-braon žica - treća od dole na buksni od 12 kontakata). Otopila instalaciju u dužini od oko 1 m. Nije došla do instrument table. Treba zamenuti kontakte(buksne) i žice (njih 10- tak) u dužini od 1m.Prvi problem je što nigde u Novom Sadu nema novih odgovarajućih kontakta (buksni- sa 10 i 12 kontakata) Drugi problem je što na otpadima u Novom Sadu i okolini nema ispravne polovne instalacije ni ispravnih buksni-sve je nagorelo. Izgleda da je to velika mana florida!. Treće, zna li neko pouzdanog majstora koji to u Novom Sadu može I ŽELI -POUZDANO da uradi. Četvrto, uzrok može biti preopterećenje, ali i neki kratak spoj ili neispravan električni deo, to mora proveriti -uraditi stručnjak sa iskustvom(ne svaštar šalabajzer). Ima li neko ideju gde nabaviti buksne, ili instalaciju toga dela. U pitanju je zastava florida in 1.3 cw godište 2008.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...