Jump to content
FAS Goran

gio46

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About gio46

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Seicento Sporting Abarth

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @migeIz Kikinde je kod mene stigao, iz svajcarske uvezen pre toga. Pozz @PremieRacing vrhunska bleja i ekipa sinoc, zuto crvena kombinacija bez greske
  2. @nstyner hvala puno, doduse dukac nije moj, japan preferiram na 2 tocka @Premie racing nazalost druze putujem daleko 4.og juna i nisam u mogucnosti, a i trebao bih jos par sitnica srediti pre takvog puta. Pratim tvoju temu odavno, u svakom slucaju obavezno neka cuga i klopa u gradu kad stane ovaj potop, klizi pirelli jako @Milutins-NS hvala puno drug. @On topic fabricki pojasevi bili vec za zamenu, izletelo ovo na KP i za sada prezadovoljan kako je ispalo, i jedna sa Kosutnjaka od pre neki dan, pozz svima!
  3. Veliki pozdrav svim clanovima foruma, zovem se Ognjen i dolazim iz Novog Sada, vlasnik sam ovog velikog kartinga malo vise od godinu dana i prezadovoljan sam u svakom smislu, osim sto su nam putevi krs pa nije bas najudobnija voznja vozim motore od malena tako da mi je sei samo za uzivanje auto je 2001 i ima nekih 180 hiljada na satu, od opreme fabricki ima abarth styling kit, siva abarth sedista, 14' abarth felne sa pirelli p600 u 175/50 branike i spojlere, podizace, simpaticno ozvucenje se podrazumeva, abs, servo, air bagove i klimu, ima kn filter panel zamenski njegov, i malo radjen izduv kod Bate iz Petrovaradina, sve ostalo na trapu utegnuto kako treba. Razmisljam o drugoj bregastoj iz punta sa 75 konja, ali otom potom. Jos jednom pozdrav svima i vidimo se na druzenjima i okupljanjima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...