Jump to content
FAS Goran

pop024

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About pop024

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    subotica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Marea 2002, 1.9 JTD, Weekend
  1. Poz! Znam da je ova tema praistorijska, ali da ne bih otvarao istu ovakvu, da pitam ovde da li je u medjuvremenu neko probao nesto slicno sa sedistima? Kod mene u Marei su prednja za zamenu, suvozacevo je malo izlizano na rubu, ali ok, dok je vozacevo totalno propalo, polomljen naslon i pocepano. Zamenio bih oba, ili ako nadjem kompletna sedista pa me iz tog razloga interesuje odgovaraju li librina sedista?
  2. Pozdrav, Interesuje me ima li mozda neko sediste za mareu (plavo sa tackicama, ili kockicama) vozacevo mi je potrebno, moje je apsolutno propalo. ...ovaj dezen
  3. Pozdrav svima! Ja sam Igor, iz Subotice sam i od nedavno sam ponosni vlasnik Maree 1.9 jtd karavan 2002 godiste... Do nedavno sam vozio iskljucivo VW, medjutim nerado sam prodao golfa nakon dosta vremena zbog odlaska u inostranstvo. Nakon povratka, hteo sam da uzmem neko auto za preprodaju i tako naletim na tu mareu. Dobra cena, u dobrom stanju, rekoh sebi zaradicu brzo 100-200e na njoj, medjutim posle desetak dana vozanja iste i dva odlaska do Beograda, odlucio sam da je ostavim za sebe. Odusevio me je njen motor kome ne ponestaje snage, za grad je odlicna, za otvoren put jos bolja, ima mesta, malo trosi, vrlo praktican auto. Sve sto sam joj do sada uradio jeste veliki servis, dubinsko pranje, poliranje(sitne estetske popravke), novi radio+cd sarzer. Sledece je na redu prednji trap da se pretrese i sredi sta treba i oni ocajni farovi, ili da ih nazovem lampicama Da ne tupim dalje...radujem se druzenju i razmeni iskustava jer u narednih par godina sam siguran da necu menjati ovaj auto!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...