Jump to content
FAS Goran

makec

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About makec

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Sarajevo
  1. Vibrira papučica, ne kvačilo... trese se baš prednji dio kola, sve dok ne prebacim u veći prenos, tada se vibriranje za 2/3 smanji....
  2. Molim za pomoć.... Posjedujem GP 66kw, 90 ks....Juče mijenjao zamajac i kvačila, lanac zamijenjen, takođe....ulje...filteri.... Imam problem, a imao sam ga prije mijenjanja zamajca....auto se trese pri ubrzanju, posebno u 4 brzini na oko 2000 obrtaja....trese se papučica gasa, znači, taj neki dio oko nogu se trese onako baš, doduše, manje nego prije. Šta da radim? Strah me da nije još nešto....
  3. Molim za pomoć.... Posjedujem GP 66kw, 90 ks....Juče mijenjao zamajac i kvačila, lanac zamijenjen, takođe....ulje...filteri.... Imam problem, a imao sam ga prije mijenjanja zamajca....auto se trese pri ubrzanju, posebno u 4 brzini na oko 2000 obrtaja....trese se papučica gasa, znači, taj neki dio oko nogu se trese onako baš, doduše, manje nego prije. Šta da radim? Strah me da nije još nešto....
  4. Molim odgovor, pazario sam Grande Punta, 1.3 MJT 66 kw...90 ks....zamjena ulja (likvi moli) sa filterom vazduha i ulja oko 60 evra.... Skoro svi mi kažu da me je oderao. Šta mi vi kažete?
  5. U principu, samo se zatrese kada se gasi. I to sa kvačilom. Hvala u svakom slučaju. Malo sam neupućen, prvo auto....
  6. E, sad kako znati da li je prolupao, kada ni sam majstor da se dogovori sam sa sobom. meni jedino malo čudan zvuk pri stiskanju kvačila i ponekad u leru. Pojma nemam.
  7. Pisao sam nekoliko postova unazad... Imam samo još jednu nedoumicu, da li je u osnovi nužno mijenjanje pored plutajućeg zamajca i lamele, korpe, hidrauličnog druk ležaja...(Govorim o GP sa 6 brzina, 1.3 mjet, 66 kw, 90ks, 2006.god.)? Majstor mi je malo čudan....prva opcija je bila da se mijenja zamajaca....u pola frke još iks stvari.... Hvala unaprijed.
  8. Pozdrav! Nov sam na forumu, nov i sa Grande Puntom...2006. godina, 66 kw, 90 ks... Elem, kupio ga u oktobru....odrqadio samo mali servis...odnedevno sam počeo da čujem neke probleme u smislu da motor povremeno (posebno u leru i pri spuštanju kvačila) ispušta čuden zvukove, kao da nešto grebe... odem do majstora, on samo oslušnuo i zaključio da je u pitanju zamajac Preporučio kupovinu polovnog... Zvao neke radnje, oni imaju LUK-ov od nekih 270 evra...set kvačila je oko 135 evra...Elem, padanje u nesvijest. Interesuje me, da li neko sa foruma zna za neki zamjenski, koji nije baš toliko skup....Iskustvo??? Iko, išta? Prvo mi je auto, ne razumijem se baš najbolje. Svaki savjet je dobro došao. Hvala unaprijed.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...