Jump to content
FAS Goran

psychofedex

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

About psychofedex

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pancevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hahaha ladno ne rekoh stilo, naravno. Na ovom forumu je u 90% slucajeva Stilo u pitanju. Nekad je to kod Megana islo mnogo lakse, onu mrezicu sto ide preko zvucnika u polukrug na levo i to je to. jbm li ga, deluje mi kao veliko cimanje u slucaju da zeznem nesto, slabo vremena imam od posla, a da mi zvrlji tako razmontiran par dana, ne ide.
  2. Zdravo raja, riknuse mi oba zvucnika u prednjim vratima, bukvalno u razmaku od dva dana pocela oba da probijaju. Probah drugi radio, sve isto, dakle nije radio. E sad, sto se zamene zvucnika tice, koliki je problem zameniti ih? Koliko sam gledao, jedini nacin je da se skine cela ona plastika sa vrata, a bojim se da ne sjebem elektroniku onu sa podizacima ili nesto.
  3. Pozdrav. U voznji pri povratku iz Bosne, odjednom mi se upalila ova lampica (bez ikakve poruke, nasao sam sliku na netu), mada auto radi bez ikakvih problema, vuce normalno, ne trza. Svratio sam kod jednog majstora usput, rekao je da je do goriva, drugi da je zapuseno sito pumpe u rezervoaru, treci da je bord zakucao i da samo treba da se resetuje i da ce se ugasiti lampica. Je l' imao neko slicnih problema? Lampica gori od trenutka startovanja kola pa do gasenja, bez ikakvog pistanja i propratnih poruka.
  4. E ovako, imam Stila 1.9 JTD vec godinu i jace, prvi put dizela da vozim. Zanima me kad, tj. na koliko obrtaja se menjaju brzine? Posto mi je kolega rekao od 1700 do 2000, a u servisu sad kad sam menjao ulje i filtere, kaze covek da se tako gusi auto, da slobodno teram do 2500-3000, pa me zanimaju iskustva ostalih vozaca.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...