Jump to content
FAS Goran

NemanjaLip

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NemanjaLip

  1. Jao... moja greska nisam lepo ukucao tablice, izvinjavam se stvarno.
  2. Ljudi imam problem sa Fiat Bravo 1.6 2001 benzin-plin Benzin mi je bio na mrtvoj rezervi, pokusao sam da upalim auto, nije hteo uopste, otisao sam na pumpu sipao u kantu 10l benzina i upalio je, posle toga(sutra dan) nije hteo na benzin nikako i nece do danasnjeg dana, na plin pali u fulu bez muke(kad je topije vreme), skidao sam dovodno crevo iz pumpe i ne baca uopste benzin na njega. Da li moze da mi objasni neko gde se nalazi pumpa i kako moze da joj se pridje(ako treba nekom moj br telefona neka se javi u poruci na forumu)
  3. Upravo sam probao auto ne baca nikakav dim ni hladan ni vruc pri punok gasu, bas nema ni trunke dima. Zabrinulo me to sto je potrosio toliko ulja, videcu na prvoj zameni da sipam neko drugo, brat koristi Seleniu Gold 10W40 i zadovoljan je ne trosi ga od zamene do zamene oko 400ml.
  4. Imam problem sa kolima, za nekih 2000 km mi je potrosio oko 500ml ulja, ulje u motoru je Castrol Magnetic 10w40, normalna voznja je bila nije bilo gazenje, od tih 2000 km bilo je jedno 500km autoputa, brzina oko 130-140kmh. Zeleo bih da cujem i vasa misljenja. Hvala svima
  5. Mozda @Goran Zemun moze da pomogne, i ja sam pokusao da nadjem na internetu ali nema podataka.
  6. Aa nije spao buzir, stoji on kako treba samo se pomera normalno koliko mora zbog pomeranja tocka, samo sam podmazao uljem da ne kripi, hvala na pomoci
  7. Skripanje se culo zbog buzira kroz koji prolazi sajla od rucne kocnice, kako se pomerao tocak gore dole tako se i buzir pomerao i skripao, problem je resen podmazivanjem buzira i dela gde se buzir drzi, malo se cuje skripa i iz amortizera ali nije to toliko strasno.
  8. Skinut zadnji tocak, prilikom pomeranja gore dole skripi rekao bih amortizer ali nisam 100% siguran, javicu vam kad saznam nesto novo.
  9. Ja sam iz Lipovice, videcu bas sta je, ali nije neki zvuk metal o metal, vec nekako tup zvuk bas onako iritantan.
  10. To sto si naveo gore nije nista proveravano, videcu za neki dan da odem do Gorana opet pa da pretresemo skroz sve. plastike sam pregledao i ne skripe one, ali cu pregledati opet malo detaljnije. Hvala na pomoci
  11. Sto se tice trapa uzet je set za reparaciju zadnje desne viljuske i to je uradjeno, medjutim skripanje nije prestalo nikako i iz dana u dan me sve vise izludjuje bas se cuje prilikom sporog prelaska preko neravnina. Pomagajte dodje mi da zapalim auto
  12. Dobrodosao, nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustva.
  13. Sve pohvale za kompletan servis, doteran auto da se pregleda prednji i zadnji trap, majstor je prilikom pregleda pronasao semering radilice i bregaste i zadnje paknove koji nisu lepo nastelovani i sve je to sredjeno za 2 radna dana, mnogo mi je drago sto ima ovakvih servisa gde doteras auto zbog jedne stvari i oni ti ukazu na druge koje nisu bas kako treba, jos jednom sve pohvale za servis i ljubaznost.
  14. Da li je neko od vas kupio ovaj uredjaj i kakva su iskustva sa njim, razmisljam da kupim pa bih zeleo ako neko ima vec da prenese iskustva.
  15. Auto je danas oteran u servis kod Gorana, silen blokovi su bili u pitanju, ali javicu vam kad doteram iz servisa. Hvala na pomoci
  16. Kako ovo da shvatim?, ja pricam sta jeste i kako jeste, mogu sutra u toku dana da snimim u kojoj je brzini i na kojim obrtajima se vrti cisto da se vidi, nemam potrebe da lazem oko potrosnje i obrtaja.
  17. Znas kako ima nekako drugaciji prenos u odnosu na vecinu benzinaca, obicno benzinci vrte 2500 na 80km/h u petoj a moj auto u 4 na 2500 ide 80km/h, bas sam se i ja zacudio sto ima drugaciji prenos.
  18. Fiat Bravo 1.6 2001. godiste, potrosnja plina kombinovanje voznje, Beograd centar i Ibarska magistrala nekih 10-11 litara na 100km, saltanje na nekih 2500-2800 obrtaja, mozda moze i manje kada bi se saltao na 1800-1900 ali ne volim da gusim motor i da vozim u 5. brzini 80 km/h.
  19. Simulirao sam kisu, nakvasio sam zadnji desni deo auta i skripanje se smanjilo bas dosta, obih dana cu ici kod majstora da se to sredi pre nego sto povuce jos neke probleme. Hvala na pomoci.
  20. Imam problem sa kolima, skripi mi u zadnjem desnom delu nesto kad se prelazi preko manjih neravnina malom brzinom, ali ga nema prilikom prelaska preko lezeceg policajca, vadio sam dasku sa zvucnicima, rezervni tocak i svu pratecu opremu(gepek totalno prazan), skripanje nije prestajalo nikako. Zamolio bih vas ako je neko imao slican problem da odgovori, zvuk je vrlo iritantan. Hvala
  21. E pa pravo da ti kazem vozio sam pre neko vece po kisi malo dalje nekih 150km, svetla su bas bas losa(naravno bolja su od halogen) videcu sad ovih dana kad se prolepsa malo vreme da se pozabavim sa tim, posto i ova "dnevna" nisu bas iste sijalice, pa cu videti sve to u paru da menjam, ali moram far da vadim napolje posto je ispod haube ne daj Boze zbog plina i instalacije za njega
  22. Ee to ti je dobro pitanje, evo upravo sam isao napolje da slikam i da ubacim Dnevna svetla na mestu dugih(po fabrici): To su oborena i duga u jednom socivu(nisam bas prezadovoljan dugim): Evo malo i unutrasnjosti:
  23. Hvala puno Ivane, i meni je ovaj auto prelep, pogotovo prednji kraj koji izgleda bas sportski, moderno izgleda i posle vise od 20 godina, nekako ima "ono nesto" za razliku od vecine danasnjih automobila koji sve vise lice jedan na drugi. Nadam se da cu te prepoznati, a nadam se i druzenju na nekom skupu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...