Jump to content
FAS Goran

knell

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About knell

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Mexico city

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Nova Bravo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Drugovi, Fiat Bravo 2007 MJTD 1.9, gubi kociono ulje. Danas bio kod majstora kaze otisla zadnja leva kociona kljesta koja treba da se promeni i paknovi (bila guzva pa nisam cuo jednina ili mnozina rece covek) Ja na netu ne mogu da nadjem koliko kosta ta kljesta odnosno sa kojeg jos modela pasuje na Brava, da mozda potrazim i polovnu. Pa eto ako neko zna cenu nove i koliko idu polovne odnosno jos sa kojeg modela jos pasu ja bih bio vrlo zahvala. Pozdrav.
  2. Aj da osvezim temu kada sam malo navikao na zvuka pa mogu bolje da ga opisem i isti slici na nekoj vrsti "kotrljanja" kao kad u visim obrtajima pritisnem kvacilo "otkotrlja" se nesto i zvuk kao da dolazi sa leve prednje strane vozaca.
  3. Hvala, izuzetno korisna tema. Nista prvo cu posetiti nekog bravara da vidim sta je sa bravom pa videcu sta dalje. Javljam sta sam uradio. neshaoct puno si mi pomogao hvala ti opet druze.
  4. Da sry gepek ima bravu al nemam mesta za ubacivanje kljuca, kucao preko mobilnog pa ..... Cekaj a koje su moje opcije za bravu jel moze samo ona da se zameni ili da se na istoj nareze kljuc ili pak mozda najskuplja opcija da uradim kljuc sa daljincem jos jedan za ne daj boze.
  5. 1. Preko dugmeta za zakljucavanje sve radi odnosno zakljuca sva vrata tj ono dugme na tabli ispod radia, tj i otkljuca ih takodje. 2. Da mogu. 3. Gepek nema bravu.
  6. Pozdrav drustvo. Imam jedan problem. Pre neki dan sam narezao rezervni kljuc bez daljinskog otkljucavanja i sve je u redu isti pali auto. Megutim primetio sam da isti ne moze da otkljuca automobil, isti udje u bravu, al ne okrece levo i desno. Isto se desava i sa originalnim kljucem koji ne moze otkljucati\zakljucati auto bez daljinskog. Da li je problem mozda u bravi ili? Prskao sam danas bravu sa wd 40, al ne pomaze.
  7. @neshaoct ne nije udarac, ne lupa i sl. Video sam te teme ali ne odgovara mom opazanju. Cini mi se da zvuk dolazi negde sa leve strane vozaca dole odprilike ispod volana, ili motornog prostora ne moze se bas oceniti jer ta tako nazovi zvuk prestane prilicno brzo. Inace se ne javlja kad se ubacuje rivkerc, prvu i drugu brzinu, ali kao sto sam predpostavio to se ne javlja tada jer nema naglog ubrzanja. Ovde nije rec o zvuku motora jer on radi ravnomerno i u istom taktu da tako kazem.
  8. Pozdrav ljubitelji Fiata i ostali Ovako, postao sam vlasnik Fiata Brava 2007 godine, 1.9 120 hp pre nekih mesec dana. Prezadovoljan sam istim. Postao sam odjednom ljuta masina na putu Auto ide odlicno, ubrzava ko metak, prilikom paljenja i gasenja ne trese uopste. Pali ko mina. Mene interesuje posto sam primetio da kad saltam brzine od 2 pa na gore kad su nagla ubrzanja cujem jedva (i to samo vozac moze da cuje suvozac nema sanse) neki zvuk koji ne bih mogao konkretno da opise kao kad stegnete neku oprugu pa je pustite pa onaj zvuk od pritiska koji ona ispusti. To se ne desava kad brzine saltam na nize niti ako saltam onako penzionerski onako skolski pustim gas pa pritisnem kvacilo. Taj zvuk se javlja u trenutku kad pritisnem kvacilo a noga mi je jos na gasu i prilikom "jaceg ubrzanja". Kod juga kada sam vozio secam se da je tada ostajao zvuk motora koji se vrti kad se odvoji kvacilo, al ovde je slican onoj opruzi koju sam vec spominjao. Da naglasim da je kvacilo onako mekano i hvata bas gde treba ni previse dole negde malo iznad. Inace kad se salta u brzine na nize ne cuje se nista opet da napomenem. Hvala svima na pomoci i savetima.
  9. Pozdrav drugari. Od nedavno sam usao u porodicu Fiata sa modelom Fiat Novo Bravo 2007 god 1.9 120 hp. I ne nameravam da je napustim vise ikada, eto toliko sam impresioniran njime. Nadam se dobrom druzenju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...