Jump to content
FAS Goran

sekibg

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About sekibg

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/16/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Kad sam ja napisao sta mi je majstor rekao dodnosno a su mi grejaci ispravni a da gresku izbacuje zato sto kompjuter prepoznaje da se grejaci greju vise bio sam ismejan Ali u sustini to je to.I ja imam sampionove a izgleda i dobrog majstora eto... kod mene sam ja skapirao, pa uz konsultaciju sa mojim majstorom koji nije bio sujetan(Kića sa bežanijske kose) i prihvatio sugestiju šta da probamo, rešio problem. retko koji majstor prihvata ideju za rešenje problema... A i mi ''ljubitelji'' kola znamo po nešto.. heheh
  2. evo rešenja mog problema koji je trjao gotovo mesec dana.. kao što sam napisao ranije svašta sam izmenjao i na kraju je bio problem u toplotnoj vrednosti grejača. šampion koji se prodaje kod nas(CH269) ima toplotnu vrednost 180, Denson grejač koji sam stavio u kombinaciji sa mojim starim bošovim ima toplotnu vrednost 196. e sad. da li je problem u mom autu ili je samo serija grejača(šampion) u problemu ja ne znam, ali meni se greška više ne vraća. samo da podsetim da sam sve menjao, i akumulator, i centralu grejača, i sva četri grejača(stavljao Šampion), ispitivali mi instalaciju(elektroničar iz Delte) i ništa, sreća pa se drugaru javili isti simptomi posle zamene jednog grejača, pa smo nekako uspeli da skontamo da je tu neki problem. tako da znate, 1.9 8v MJET Stilo karavan 2006g. dinamik, neće sa Šampionovim grejačima da radi.. tj oće ali vraća grešku. 3 stara bošova i jedn novi Denson(mislim da se tako piše) i problema više nema.
  3. Drugari, molim za pomoć, imam Stila karavana iz 2006. godine, motor je 1.9 Mjet 120 konja, od kako je počelo ovo hladno vreme mučim muku sa grejačima i paljenjem. zamenio sam akumulator(Bio fabrički marelijev 60VA), stavio energizer 68VA, zamenio sva 4 grejača(stavo šampionove), menjao centralu grejača, i uvek isti problem verglanje i nakon 10 sekundi sastvi i upali ali mi obavezno izbaci ''check glow plugs'' i lampica za grejač blinka. skidane su mu greške resetovano sve posle zamene svega gore navedenog. taj dan sve bilo ok nije javljao ništa da bi ujutru(-8 stepeni celzijusa) zavreglao malo duže i upalio, a zatim posle upozorenja da je moguć led na putu upalio ponovo ček za grejače. jel ima neko ideju šta bi moglo da mu bude.... dok je bilo lepo vreme sve je radilo savršeno, sa starim akumulatorom, starim grejačima,...
  4. evo mog komentara za servis za Fiata i Lanču. verovatno većina vlasnika ove dve Italijanske marke znaju za ''Fiatservis GORAN'' u zemunu na Altini. www.fiatservis.rs ja sam danas radio veliki servis kod njih na Stilu MJET iz 2006. god. mislim da je blago reći da sam zadovoljan svime šta je urađeno, a posebno za koje pare. kompletan veliki servis, i ruke i delovi sa dijagnostikom i odklanjanjem kojekakvih sitnica(grešaka), sijalice i sl sitnurija košta nešto više od 25000din. ovom prolikom stvarno hoću da toplo preporučim ovaj servis kao servis koji stvarno ima alat, znanje i mislim podjednako važno ''volju'' da sve odradi kao što je dogovorenoa. Jedina stvar koja malo(možda) smeta je to da se zakazuje a da su od prilike dve nedelje u napred zauzeti, ma da ja to ne bih na kraju nazvao smetnjom.. to samo govori o profesionalnosti, znanju i količini posla koji ti ljudi tamo očigledno dobro rade. Svaka preporuka!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...