Jump to content
FAS Goran

werp690

Members
  • Content Count

    771
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by werp690


  1. Ja je uvek drzim upaljenom sa iskljucenom nisam probao. Procedura je izvadim filter klime, upalim klimu, isparvac na mesto filtera i radim. Menjam smerove, recirkulaciju, kada se isprszni posuda u isparivacu, iskljucim klimu i ostavim samo duvanje da se to prosusi i to je to. Prebrisem stakla iznutra jer zamagle i to je cela procedura. Sto se tice mirisa, mozes kap, dve neke mirisne arome ( to nisam probao) i tako posle ovoga auto mirise na cisto (asepsol) danima. 


  2. I meni lici na poluosovinu ali on nema sta da sumnja, lako je proveriti luft u istoj. Uhvati je "prodrma" vodoravno i vidi luft u istoj. Moze da bude homo ka tocku ili krstovi ( sa caurom ) ka menjacu, Samo krstovi ako imas srece. 

    Ako nije ona, onda je felna, guma.... Ono sto mozes i sam je da prebacis prednje tockove pozadi, poteras i vidis da li trese onda. 


  3. 51 minutes ago, Sedla said:

    Hahah, objasni ovo svima kad (ako) je budem prodavao jednog dana :lol:

     

    Znas i sam da se to ne racuna u cenu kada budes prodavao. Uzmes kao reper cenu najskuplje na oglasima i kako bude :D Kada gledam kako sredjujes, pozelim da ti doteram Lybru, sta je sve stiglo...Ne uzima mi se alat u ruke hehehe....


  4. Ako se menjaju tablice na vozilu, menjas i polisu u osiguravajucoj kuci iz koje je polisa i ne kosta nista. ( 15 minuta da to odrade, naravno moras da imas saobracajnu i lk kod sebe) 

    Mozes da vozis i na to ovlascenje do registracije, nista se nece dogodit, niti ce ko praviti problem, to kaze praksa. Zakon kaze ovo sto je gore Ivan napisao. U sustini ti to ovlascenje sluzi da upravljas tudjim vozilom dok isto ne prevedes na sebe i ne platis porez jer je sustinski tudje dok to ne obavis. 


  5. Objekat je vracen restitucijom predjasnjim vlasnicima ( vlasniku) koji sa istim moze da raspolaze po zelji jer je privatno vlasnistvo u pitanju.  I u samom saopstenju se kaze da im grad nije obezbedio lokaciju, a ne i razlog iseljenja. Vec samo da je prinudno, a normalno da je prinudno kada je vraceno predjasnjim vlasnicima koji mozda hoce sada da prodaju lokaciju, izdaju nekome...itd...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...