Jump to content
FAS Goran

brunox

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Preporuka što se tiče mehanike/vešanja za Srdjana/Mirijevo 063257217. Razlog za lupkanje prilikom vožnje po valovitom putu odmah je konstatovao - desni kraj letve volana razglavljen. Reparacija u jednom danu, kako je već pomenuto (zamena teflonske čaure). Posle tri meseca i par hiljada km sve funkcioniše bez ikakvih zamerki!
  2. Kod mene se slično dešava. Nakon paljenja auta, kao i prilikom (pokušaja) odabira smera čuje se klaparanje. Krajnji efekat je da ventilacija nije u skladu sa odabranim smerom, uz čini mi se slabo strujanje vazduha(menjan filter klime, ništa se nije promenilo). Uz odabir gore(stakla) + dole(noge) duva u stakla i pomalo ka nogama (za zimu = ne magle stakla, ali nogama smrzavanje). Ostale kombinacije odabira smerova daju bezvezne rezultate (u principu kao da je maltene sve blokirano). Znam da bi razlog mogao biti......(od neispravnih servo motora, kontakata, upravljačke jedinice...) pitanje je da li je neko imao sličan problem i kako je/kod koga nešto uspeo? Inače prilikom servisa na dijagnostici nije prijavljen problem. U servisu baš i nisu bili voljni da se bave navedenim. Unapred hvala svima na odgovorima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...