Jump to content
FAS Goran

Jela

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Jela

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    FIAT PUNTO 1.2 16v ELX

Recent Profile Visitors

725 profile views
  1. @neshaoct Znam da ima, zato sam se i prijavila bez sigurnosnog koda. Ja sam i napisala da nije istaknuto na vidnom mestu, a ne da nema napomene. Čekamo taj novi sajt!
  2. @neshaoct Plaćena članarina! P. S. Bila bi plaćena i ranije da je na vidnom mestu napisano da se prijava može izvršiti bez sigurnosnog koda (npr. kod mesta za unos koda, ili kod objašnjenja za *), koji je, zaista, nemoguće uneti.
  3. Da, FIAT PUNTO 1.2 16v ELX, sa automatskim menjačem, proizveden 2002. godine.
  4. @Goran Zemun Poštovani, Koliko kod Vas košta mali, a koliko veliki servis i koje marke delova koristite? Da li se kod Vas može uraditi i servis automatskog menjača?
  5. @neshaoct Hvala, uplatiću članarinu iduće nedelje. Možda je to zato što je moje ime lepše. Šalim se, naravno. Nisam tako radila, već sam išla na copy-paste. Sada znam kako treba. Hvala.
  6. @neshaoct Važi li i dalje popust za dame, kako je navedeno na jednoj od prethodnih stranica?
  7. @neshaoct Kada će se štampati nove kartice?
  8. @neshaoct Jesam, ali su to sve stari odgovori - najnoviji je star oko godinu dana. Servis koji je pre nekoliko godina bio dobar, možda više nije i obrnuto. Možda sada postoje i nešto savremeniji uređaji. Verovatno su se i cene promenile...
  9. Koji uređaj preporučujete za Fiat Punto 1.2 16v, 2002. god? Koliko bi koštala ugradnja, koliko traje garancija i važi li popust za članove? Hvala!
  10. Molim vas da mi preporučite plinski uređaj (najbolji odnos cene i kvaliteta) za Punto 1.2 16v, 2002. godište, kao i servis za ugradnju u Beogradu.
  11. Dobar dan. Ja sam Jela, živim u Beogradu i vlasnik sam automobila FIAT PUNTO 1.2 16v.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...