Jump to content
FAS Goran

Markonato

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Markonato

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

570 profile views
  1. Zemljak u servisu rekao jos bolje za euro 6 motore,prethodno 5w30 euro 5 ...inace prvo ulje u njemu bilo mobil esp 5w30,kako sam presao na seleniu motor tise i bolje radi bar moje zapazanje...tako da preporuke za ulja bas i merodavna nije od strane fabrike ili sta je napisano u servisnoj knjizici.. A za motul sam cuo isto da je vrh..
  2. Pozdrav svima,Iskustvo ili misljenje u vezi Selenie wr forward 0w30 , imam Fiat 500L 1.6 dizel 88kw euro 6 motor, da li je neko sipao ovu vrstu ulja ili dali treba probati uopste? http://www.selenia.com/en/dettaglio-prodotto.asp?code=1388
  3. Pozdrav svima,da li mozda mogu Led dnevna svetla sa novog fice na stariji model da se ugrade...?
  4. Radulovic kaze; Redovan servis sa shell uljem 11700,obuhvata zamenu filtera ulja,klime,vazduha(bez zamene filtera goriva koji se radi na svakom drugom servisu)... Da li mi je nesto promaklo??? Kod Stojanova sve isto 16500din u nsu AK KOLE sve isto 14100din I daa,mozda se na kraju odlucim za radulovica,pa citam bas na forumu reci hvale i suprotno za njega ali od pre 1-2god... da li je neko skorije nesto radio kod njega ili cuo nesto od poznanika da li valja ili ne, neko iskustvo koje god...?
  5. e ovako zovnem za cene prvog malog servisa za 1.6dizel varijantu sledece servise radulovic - 11400sa sel uljem ak kole 14500 sel ulje Kompresor 23000 odpr sve koje sam zvao tu su negde oko 14000din sem radulovica koji je ubedljivo najeftiniji... Da li mozda neko moze da mi objasni zasto je toliko jeftiniji od ostalih,delovi rez losiji ili sta je u pitanju???
  6. ja bio danas,auto pod garancijom u stojanovu,odradjeno i to je to nisam primetio neku razliku tipa bucniji motor tisi itd...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...