Jump to content
FAS Goran

ratus

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About ratus

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

597 profile views
  1. Kolege da li moze kod za ovaj radio? U pitanje je Grande Punto. Unapred hvala...
  2. Moze i tako, drugaciji izgovor imamo na severu...
  3. Bio sam danas do plindzije, otisao mi je rasprsivac. A tu "zvaku" mi je zalepio "strucni" plindzija gde sam odneo kola pre par meseci na servis kada sam ih kupio....
  4. Primetio sam da mi ovde curi plin, pa me zanima da li neko zna koji je ovo deo i koliko on kosta? Od pre par meseci su kola pocela da mi se gase kada prebace na plin ako su u leru, ako u voznji prebaci onda radi normalno. Od juce su mi se kola svejedno gasila bez obzira kada prebaci i varirao mi je broj obrtaja motora, kada sam danas podigao haubu nasao sam gde pusta plin. Nosio sam kola u servis za plin pre 2 meseca i nisu nista nasli sem da je racunar za plin stariji, jer je plin ugradjen pre 8-9 godina i to je to. Da li je mozda i gasenje u leru moglo da bude posledica toga dela? U pitanju je Fiat Brava 1.2 16v, 2001 godiste, a plin je sekvent Lovato. Slika dela je u prilogu... Unapred hvala na svakom odgovoru!
  5. Proverio sam sve to i nista od toga nije, majstor vise nema ideju sta mu moze biti...
  6. Pozdrav! Imam problem sa fiat puntom 1, 1998 godiste sa motorom 1.2. Naime ler gas mi varira i to u smisli sa se podize i spusta izmedju 600 i 900 obrataja ali ponekad, budu momenti da mi kola savrseno rade i na benzin i plin danima, a da danima zavitlava a imam i situacije da na jedno gorivo kola rade normalno a na drugo da varira ler gas. Promenio sam step motor i map sensor i ocistio sam klapnu gasu. Kola su stavljena na dijagnostiku i pokazivala su da je map sensor problem, stavio sam novi i nista se nije promenilo. Da li neko ima mozda neku ideju sta bi moglo da bude i kako da resi problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...